Business

Der findes et væld af forskellige slags vinduer.

Virksomhed

Bedst & Billigst

Telefon

70 26 74 74

E-mail

bb@bedst-billigst.dk

Webside

https://www.bedst-billigst.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. oktober

Vinduesproducent presser prisen på det danske marked

Bedst-billigst.dk kan du finde vinduer i alverdens størrelser og med alverdens ekstrafunktioner. På mange måder minder hjemmesiden om andre danske producenter, men der er én væsentlig forskel. Alle vinduer koster markant mindre hos andre forhandlere.

Mange boligejere frygter udskiftningen af husets vinduer, for man har en klar forventning om at skulle ofre en formue på renovationen. Heldigvis giver internettet nye muligheder til danske vindueskøbere, for der er pludselig mulighed for at vælge mellem langt flere forhandlere, og det betyder også bedre priser.

Moderne produktion giver besparelser

Mange tror, at pris og kvalitet altid hænger sammen, men det er langtfra altid tilfældet – også når det gælder vinduer. Hos Bedst-billigst har der været fokus på at reducere omkostningerne ved vinduesproduktionen, og det har virket.

Moderne teknologi gør det i dag muligt at producere vinduer langt billigere. Alligevel har denne innovation ikke altid været mulig at spore i vinduernes priser – indtil nu. Hos Bedst-billigst har man valgt at fokusere på at optimere produktionen yderligere, og derefter gives besparelserne direkte videre til de danske kunder.

Den moderne produktion bliver også afspejlet i vinduesmaterialerne. Før i tiden var trævinduer klart det mest populære valg i danske hjem, men i de senere år er det i stigende grad træ og aluminiumsvinduer, som bliver tilvalgt. Disse vinduer har en tynd liste af aluminium på ydersiden, hvilket forlænger vinduets levetid, og derudover mindskes behovet for vedligehold også.

Dansk kvalitet til en brøkdel af prisen

Selvom vinduespriserne ligger langt under gennemsnittet, så kan man stadig forvente at få vinduer af høj kvalitet. Det skyldes blandt andet, at der stadig er tale om en dansk producent med produktion i Europa. Det er en rigtig god idé at vælge en dansk producent, når der skal købes vindues, og det er der flere grunde til.

Hos en dansk producent kan du først og fremmest være sikker på, at vinduerne lever op til de danske lovkrav, hvilket er en vigtig faktor. De danske lovkrav stiller et minimumskrav til vinduernes energiniveau, og dermed opnår du også et bedre varmeregnskab, hvilket sikrer besparelser på varmeregningen.

En anden vigtig faktor er, at det er nemt for dig at benytte din reklamationsret. Når du bestiller vinduer i specialmål, kan du ikke returnere dem, men du har stadig reklamationsret. Reklamationsretten beskytter dig imod fejl, som er lavet, er producenten, og den kan spare dig for rigtig mange penge, hvis der skulle være fejl.

Sidst, men ikke mindst, er det også værd at være opmærksom på, at en dansk vinduesproducent har et indgående indblik i det danske klima, som kan stille store krav til vinduesmaterialer og -produktion. Vinduerne skal både kunne håndtere varme og kulde samt tørke, frost, fugt og vind alt efter årstiden.

Kunderne er enige

Muligheden for at handle på internettet har ikke blot givet danske forbrugere bedre mulighed for at finde nye forhandlere. Forbrugerne får også mulighed for at dele deres erfaringer, og det har gjort det rigtig svært at udnytte danske kunder.

Man kan fristes til at tro, at billige vinduer umuligt kan være lige så gode som de dyre. Hvis du heller ikke er helt tryg endnu, skal du blot kigge på de tidligere kundeerfaringer med Bedst-billigst. De har i øjeblikket over 350 anmeldelser fra tidligere under, og her ligger kundetilfredsheden langt over middel.

Hvad der venter i fremtiden for Bedst-billigt er stadig umuligt at sige, men én ting er sikkert – hvert år er der mange danskere, som sparer tusinder eller titusinder af kroner ved at fravælge de dyre vinduesforhandlere.