Business

Er du en af de heldige, der har en glad hund at vende hjem til hver eneste dag?

Virksomhed

Vuffeli

Adresse

Oliefabriksvej 29-43, 2770 Kastrup

Telefon

52229596

E-mail

kontakt@vuffeli.dk

Webside

www.vuffeli.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Ved du, hvilke fødevarer der er skadelige for din hund? Få svaret her

Så har du helt sikkert også et stort ønske om at passe godt på den, så den kan få et langt, godt og sundt liv.

Du forkæler den helt sikkert med gode oplevelser, masser af friske gåture i skoven og en stor mængde kærlighed. Men hvad med maden? Har du tænkt på, om du giver den fødevarer der er skadelige for din hund?

Læs med her, hvor vi tager et kig på, hvad du skal undgå at fodre dit elskede kæledyr. Der findes nemlig desværre fødevarer, din hund ikke har godt af eller kan tåle.

De her fødevarer er skadelige for din hund

Det er vigtigt, at du er yderst opmærksom på, hvad du vælger at give af mad til din hund.

Du har måske hørt før, at du skulle holde dig fra at give din hund chokolade. Men vidste du, at der rent faktisk også er en lang række frugt og grøntsager, du ikke bør give din firbenede ven?

Fødevarer, der er skadelige for din hund, er blandt andre:

Rosiner

Ribs

Vindruer

Nødder

Rå kartofler

Du kan godt give din hund frugter som jordbær, vandmelon og banan, men det er vigtigt, du kun giver den små mængder – større mængder kan være skadende for din hund.

Vejen til et godt og sundt hundehelbred: God mad og motion

Du ønsker helt sikkert, at din hund får et lang og godt liv, så du og familien i mange år kan nyde selskabet af jeres firbenede medlem. Men det kræver, at hunden har et godt og velfungerende hundehelbred – og det kommer ikke af sig selv.

Maden, du giver din hund, har meget at sige. Men også luft og motion er vigtigt, hvis du vil sørge for et hundehelbred i top. Overvægt er nemlig noget af det, der er mest vigtigt at undgå for at sikre, at din hund er ved godt hundehelbred. Det er vigtigt, at du altid holder godt øje med din hunds vægt.

Ud over fødevarer der er skadelige for din hund, bør du også være opmærksom på din hunds tænder. Et godt hundehelbred afhænger nemlig også af, at der ikke er tandproblemer at finde