Business

Det er hårdt for ryggen at løfte tunge emner.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Undgå arbejdsskader med løfteudstyr

Vrid og smerter i led er ofte et resultat af disse tunge løft. I mange virksomheder kræves det ofte af medarbejderne, at de løfter tunge emner gentagende gange i løbet af dagen. Dette kan dog nemt føre til arbejdsskader. Hvis I dagligt løfter mange tunge emner i jeres virksomhed, så bør I gøre jer brug af løfteudstyr i stedet.

Løfteudstyr til lige, hvad I mangler

Uanset hvad I skal have løftet, er der mange gode muligheder inden for løfteudstyr. Der findes løfteudstyr til mindre tunge emner men også udstyr, der kan klare de enormt tunge løft. Hvis dine medarbejdere gentagende gange løfter tunge emner, som er hårde for kroppen og forårsager arbejdsskader, så kan du undersøge her, hvilke muligheder der er inden for løfteudstyr.

Har I eksempelvis brug for løfteudstyr til vinduer og døre, er det altså værd at tage med i betragtning. Selvom dine medarbejdere selv er i stand til at løfte tunge emner, såsom vinduer og døre, kan det ikke betale sig i længden, hvis medarbejderne bliver skadet. Der er også mindre risiko for, at vinduerne og dørene bliver beskadiget med løfteudstyr.

Undgå også at spilde tid og penge

Løfteudstyr er som sagt et super alternativ til menneskekraft, da det mindsker skader hos medarbejderne. Herudover er det også med til at optimere produktionen. Der er et stort udvalg af forskellige typer løfteudstyr. Der er derfor altid mulighed for at finde netop dét løfteudstyr, der passer perfekt til det, som I skal have løftet. Da udstyret er lavet specifikt til det formål, er det langt hurtigere og mere effektivt fremfor menneskeløft.

Der behøver heller ikke være så mange mand på arbejde, når maskinerne tager sig af de tunge løft. Ved hjælp af løfteudstyr slipper din virksomhed på denne måde for skader af medarbejdere, sygedage, tidspild og pengespild.