Business

Overvejer du at renovere dit gamle køkken? Mange overvejer at investere i et nyt køkken, og det kan sagtens blive en dyr affære.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Træt af dit gamle køkken? - Sådan får du et nyt

Men du kan faktisk godt nøjes med bare at give dit køkken en ordentlig overhaling i stedet for. Hvis dit gamle og nedslidte køkken trænger til et frisk pust, så er der en række ting du bør overveje, før du kaster dig ud i projektet. Læs med her og få gode tips og tricks til, hvordan du griber din køkkenrenovering an.

Få styr på dine ønsker

Du bør først lige få helt styr på din drøm og plan. Hvis du har et gammelt og nedslidt køkken, som er fuldt ud funktionelt, kan det godt betale sig bare at friske dit gamle køkken en smule op. Har dit gamle køkken derimod gjort det godt, og er helt udtjent, kan det godt betale sig både praktisk og økonomisk at investere i et splinternyt køkken i stedet. Her kunne AUBO Køkken & Bad f.eks. være et godt sted at besøge. Her finder du et stort udvalg af kvalitetskøkkener.

Et nyt look

Hvis du har besluttet dig for at give dit gamle køkken en overhaling kan du starte med at tænke i farver og mønstre. Du kan give dine køkkenvægge en klat frisk maling eller tapetsere dem med spændende mønstre. Tænk i den forbindelse både i farver, mønstrer og kontraster, så den helt rette stemning skabes. Disse kan skabe en stor forandring i dit nye køkken, og give et nyt og forfriskende look. Derudover kan udskiftning af gamle greb til køkkenlågerne, samt en ny bordplade være små ting, der kan give en afgørende forandring i dit køkken. Prikken over i’ et kan være en investering i nye hvidevarer eller en ny køkkenvask. Lige netop disse ting kan få dit køkken til at skinne.