Business

Bare fordi du ikke kan hamre et søm i, betyder det ikke, at du behøver at opgive nybyggerdrømmen.

Virksomhed

Handyhand

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

kontakt@heymate.dk

Webside

https://handyhand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Ti tommelfingre? Sådan gør du nybyggerdrømmen til virkelighed

Nybyggerdrømmen lever i bedste velgående ude hos mange par og familier rundt omkring i landet. Særligt tv-programmet “Nybyggerne” har pustet til manges drøm at droppe de gamle huse med de høje vedligeholdelsesudgifter og i stedet bygge noget helt nyt, der er helt deres eget. De finder mange fordele ved idéen om blive nybyggere.

De får mulighed for at sætte deres helt eget præg på boligen ved selv at vælge materialer til for eksempel køkken og bad, herunder gulve, fliser, armaturer og så videre. Desuden er der ingen vægge, der skal males, eller mistænkelige pletter i køleskabet, der skal vaskes ned. Alt er spritnyt, og den idé tiltrækker mange.

Vedligeholdelsesposten er dermed også meget overkommelig. Alle huse, der bygges i dag, er som regel i meget bedre kvalitet i forhold til de huse, der blev bygget for årtier siden, og dermed sparer man både tid og kræfter på at male og reparere.

Men det er ikke kun på vedligeholdelsesposten, at man kan spare penge. Der stilles langt større krav til nybyggede boliger i forhold til ældre byggerier, når det kommer til miljøet og energiforbrug. Det betyder, at de nybyggede boliger ofte er langt billigere i forhold til el, vand og varme.

Og så er der trygheden. Når man flytter ind i noget, som man selv har bygget, er man 100 procent sikker på, hvilke materialer der er blevet brugt, og man kan selv stå inde for, at alt er i orden. Det giver en helt særlig ro i maven.

Også for de fummelfingrede

Men selvom man ikke selv overhovedet har en idé om, hvordan man skulle gå i gang med at bygge et hus, så behøver man faktisk ikke give op på drømmen om at blive nybyggere.

Faktisk er det muligt at bygge sit eget hus, selvom man ikke ejer et stykke værktøj eller aner, hvordan man skal banke et søm i væggen.

På siden Handyhand.dk kan man leje sin helt egen handyman til at udføre det arbejde, man selv har svært ved. Det er en platform, der formidler platform mellem private, og det egner sig altså derfor særligt til dig, der ikke har økonomien til at hyre professionelle virksomheder til at ordne hele byggeprojektet fra start til slut.

Man aftaler selv med den enkelte handyhander størrelsen på opgaven, prisen, omfanget og om hvorvidt du bare skal bruge hjælp en enkelt gang, eller om det er over længere tid. Det sikrer fuld fleksibilitet. Der er også mulighed for at købe det nye hus helt færdigbygget, så du ikke skal andet end at pakke dine ting og flytte ind.

Det giver selvfølgelig ikke helt den charme, som hvis du selv havde været med til at bygge huset og udvælge alt materiale og haft bestemmelse over små detaljer, men du kan stadig få nogle af de gode fordele, der er ved at flytte ind i noget helt nyt.