Business

Påskeferien nærmer sig, og det er en oplagt mulighed for at tage en forlænget weekendtur til smukke Skagen. Man kan tage af sted hele familien og nyde stranden og naturen, man kan finde omkring Skagen.

Virksomhed

Skagen Strand

Adresse

Tranevej 108, 9990 Skagen

Telefon

9848 7222

E-mail

reception@skagenstrand.dk

Webside

https://www.skagenstrand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. april

Tag på ferie med familien til Skagen

Der er rigtig mange forskellige ting at lave og opleve oppe i det nordligste Danmark, og derfor er det også en rigtig god mulighed, hvis man skal afsted hele familien. Man kan let finde både aktiviteter til børn og voksne, så alle i familien kan få en god tur ud af opholdet.

Book et feriehus i Skagen lige her, hvis du ønsker at tage familien med på en dejlig ferie i Danmark. Booker du et feriehus hos Skagen Strand hotel og feriecenter, vil du finde et hav af forskellige aktiviteter og god mulighed for at slappe af med familien, mens I kan nyde jeres ferie til fulde drag.

Disse aktiviteter kan du opleve i et feriehus hos Skagen Strand

Hvis du booker et feriehus hos Skagen Strand hotel og feriecenter, vil du kunne finde et hav af forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Der er blandt andet et indendørs badeland, som børnene vil kunne plaske rundt i, mens de voksne kan nyde godt af deres sauna og dampbad, som også kan findes i feriecentret.

Derudover kan man finde en hel række udendørs aktiviteter, som er en stor fordel for den aktive familie. Man kan blandt andet spille minigolf, bordtennis, beachvolley og meget mere. Udendørsaktiviteter er en god mulighed for at komme ud og nyde det dejlige forårsvejr, mens man bruger tiden på at lave noget sjovt og aktivt sammen med familien.

Der er også et hav af legepladser, som børnene kan få en masse sjov ud af, mens de voksne kan få lidt afslapningstid og ro. Der er altså ikke mangel på aktiviteter, så man kan være sikker på at få en sjov og hyggelig ferie ved Skagen, hvis man booker et feriehus hos Skagen Strand.