Business

Sydafrika byder på mere end safari

Virksomhed

Nyati Safari

Adresse

Bregnerødsvej 132, 3460 Birkerød

Telefon

+45 70 26 04 07

E-mail

nyati@nyati.com

Webside

https://nyati-safari.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Storbyferie i Sydafrika

Rigtig mange turister fra hele verden valfarter til Sydafrika for at se ”The Big 5”. De 5 mægtige dyrearter, elefant, næsehorn, løve og leopard, er målet for de fleste safarirejsende, og netop i Sydafrika er der utrolig stor chance for at opleve disse dyrearter helt tæt på. Men udover sit rige dyreliv og betagende landskaber, byder Sydafrika dog også på enestående storbyliv i form af den gamle handelsby Cape Town.

En by med en spændende historie

Cape Town blev grundlagt i 1652 af nederlandske kolonister, der brugte byen som handelsstation for søfarende på vej til det fjerne østen. I dag bærer byen præg af sin fortid i form af sit mangfoldige folkeslag. Byen består af mennesker fra mange forskellige kulturer og religioner, der til sammen danner en unik og utrolig mangfoldig kultur, som man ikke på samme måder finder andre steder.

I Cape Town er der masser at give sig til, og bag byen ses det smukke taffelbjerg, Kap Det Gode Håb, vinlandet og det smukke Atlanterhav. Ude i det azurblå hav ligger desuden Robben Island, hvor Mandela tilbragte 18 af sine 27 år i fangenskab. Øen og fængslet kan besøges af gæster, der kan opleve fængslet som det var, da frihedskæmperen Mandela sad der for blot 30 år siden.

Unik storby med sprudlende kultur

Cape Town kaldes også Afrikas New York, hvilket kommer af byens sprudlende storbyliv. Cape Town byder på gastronomiske oplevelser fra alle verdenshjørner, up-coming musikere og kunstnere, et væld af caféer og barer samt underholdning, der bærer præg af de mange forskellige kulturer, der gør byen til hvad den er i dag. Der findes et utal af museer i byen, hvor du kan lære om byens spændende historie samt smukke hollandske haver, gallerier og et utal af butikker og caféer, hvor du kan lade dig rive med af det levende storbyliv.

Vil du også opleve Cape Towns sprudlende storbyliv og smukke landskaber, kan du læse mere hos Nyati Safari, der blandt andet tilbyder ferier til Cape Town.