Business

Overskud er noget, de fleste godt kunne bruge mere af.

Virksomhed

Skiltex

Adresse

Ejby industrivej 91c, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 40 98

E-mail

info@skiltex.dk

Webside

https://www.skiltex.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 20. juni

Sådan får du mere overskud i hverdagen

Vi danskere er stressede som aldrig før, og stress kan hurtigt få dig til at glemme vigtige ting, du ellers normalvis aldrig ville have glemt. Her kommer vi med 3 tips til, hvordan du kan få mere overskud i din hverdag.

Få en opslagstavle

En opslagstavle er en genial måde at få skabt overblik i din hverdag på. En opslagstavle er smart på mange måder. Det er eksempelvis let at skrive vigtige ting ned hurtigt, da den oftest er placeret et sted i huset, hvor du opholder dig meget. Det kan eksempelvis være i stuen eller i køkkenet. Du kan også vælge at bruge din opslagstavle som eksempelvis ugeplan (så du ved, hvad du skal i løbet af ugen), eller som madplan. En opslagstavle er også rigtig god til at lade hele familien få et overblik over de forskellige familiemedlemmers planer.

Få nok søvn

Et helt gammelt råd, som du med garanti har hørt mange gange før. Men det er nu engang sandt: du bør som voksen minimum få 7 timers søvn, og som ung bør man få mellem 8 og 10 timers sammenhængende søvn. Og ja, det kan man godt få tid til: det er bare et spørgsmål om prioriteringer.

Hvis du ofte gaber, bør det første skridt være at undersøge, om du får søvn nok. Dette kan nemt tjekkes ved at se hvornår du gik i seng, og hvornår du står op. Hvis du har overskud i økonomien til det, kan du også vælge at købe et ur, som holder øje med din søvn. På mange ure kan du nemlig se hvor meget tid, du er vågen hver nat, hvor ofte du vågner, og hvor dybt du sover. Du bør også stræbe efter at gå i seng på et fast tidspunkt, og ligeledes stå op indenfor et vist tidsrum hver dag.

Formindsk forbruget af alkohol og rygning

Alkohol og rygning er ikke bare skadeligt for dig sundhedsmæssigt, men også energimæssigt. Alkohol dehydrerer din krop, og skader din søvnkvalitet og får din puls op, så du bruger mere energi. Derfor er det ikke så mærkeligt at føle sig træt dagen efter en bytur. Cigaretterne har samme indvirkning, og skader også dit energiniveau og dermed dit underskud.

Så hvis du stadigvæk er træt efter at have fået styr på din søvn, bør du overveje, om dit alkoholforbrug er så højt, at det kan gå ind og skade dit energiniveau. Derfor bør du overvveje, om du kan skære ned på dit alkoholindtag, og hvor mange cigaretter du ryger. Det er nemt at blive fristet til fester, så overvej, om du helt generelt bare skal nedprioritere fester – det bliver både dit helbred, men også din pengepung glad for.