Business

Der er ikke noget bedre end at hygge derhjemme.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. april

Sådan får du mere hygge i hjemmet

Der er mange definitioner på hygge, men det handler ofte om at dele noget med nogle andre og være nærværende. Så bliver der måske sat en god film på, spist lækker mad eller tændt nogle stearinlys. Men hvordan får du mere hygge i din hverdag?

Kom tættere på hinanden

For at få mere nærvær i hverdagen, så kan det være en god idé at sørge for, at der er nogle specifikke steder til det. Hvis du eksempelvis har en uudnyttet krog, så kan du sætte et par lænestole op eller måske en sækkestol til at flyde i. På den måde skaber du et sted, hvor der bliver mulighed for meget mere nærvær, end der for eksempel er foran fjernsynet.

Derudover kan du også finde nogle store tæpper at lægge frem, som der kan sidde flere under, når det er lidt småkoldt. Måske kan du endda investere i en god dobbeltdyne og få hyggen med ind i soveværelset. På den måde kan du nemt få mere nærvær i hverdagen.

Frem med personligheden

Noget af det, der også er med til at skabe hygge, er når der kommer nogle mere personlige genstande frem. Det kan eksempelvis være nogle søde billeder af din familie, venner eller dyr. Så kan du nemt blive mindet om nogle af de gode stunder, du har haft. Du kan også hænge nogle af dine favorit malerier op, så der altid er noget skønt at se på.

Derudover er det altid hyggeligt med nogle blomster eller stearinlys i vinduskarmen. På den måde kan du få lidt farve og liv med ind i stuen. Det giver et friskt pust og er med til at skabe energi og glæde – og det er jo nok i virkeligheden dét hygge handler om.