Business

Kender du det med, at dagene bare går og går? Tiden går måske med arbejde, hente børn, lave mad og ikke så meget andet.

Virksomhed

Elcykelinfo.dk

Webside

https://elcykelinfo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. august

Sådan får du mere bevægelse i hverdagen

Kunne du godt tænke dig at få noget mere bevægelse ind i hverdagen, men ved du bare ikke, hvor du skal starte henne? Du kan hurtigt komme til at gå og tænke over det længe, men bare aldrig få gjort noget ved det. Dog behøver det ikke kræve en hel masse at få mere bevægelse ind i hverdagen.

Tag på cykelture

Hvis I er en familie, der har travlt i hverdagen, kunne I for eksempel arrangere en dag i weekenden en gang imellem, hvor I tager sammen ud på en cykeltur. Det giver noget frisk luft, og I får alle bevæget jer. Turen kunne peppes op med en picnickurv, som I kan nyde et sted på jeres vej. Hvis det bliver for hårdt for nogle, er det en idé at investere i en elcykel. Med en elcykel får du stadig bevæget dig, men du får en lille hjælpende hånd. Læs mere på Elcykelinfo.dk

Lad bilen stå

Et sted, hvor alle kan starte, er ved at lade bilen stå så ofte som muligt. Skal du eksempelvis ned i byen og handle ind, så lad bilen stå og vælg i stedet at gå eller cykle alt afhængig af afstanden. Selvom det er rigtig fristende at smutte derned i bilen, så er det bare sundere at kvitte den. Det samme gælder, når du skal aflevere børnene i institution.

Lav det til en konkurrence

Hvis du for alvor vil have hele familien med til projekt ”mere bevægelse”, så lav det til en konkurrence. Så vil selv de mindste synes, at det er sjovere. Hvis I har en skridttæller hver, kan I konkurrere om, hvem der tager flest skridt i den kommende uge. Det giver både motivation, og det gør det sjovere.