Business

Skagen byder på smukke omgivelser, flotte ikoniske bygninger og rigtig meget mere. Du kan næsten ikke nå at opleve det hele på bare en enkelt miniferie, og herunder finder du nogle af de mange muligheder - det kan måske være en hjælp, når du skal vælge.

Virksomhed

Visit Skagen

Annonce Virksomhedsprofil - 23. juli

På (alternativ) rundtur i Skagen

Fart på langs kysten

En af mulighederne er til alle de adrenalinhungrende, hvor kystlinjen og Grenen bliver udforsket med 100 km/t. Fireflyes tilbyder en underholdende og speciel oplevelse med de hurtige speedbåde, hvor det selvfølgelig handler om havet og kystens unikke udseende, men i høj grad også om fart og spænding.

Udover at opleve kysten fra en helt anden vinkel får du helt sikkert en fornemmelse af, hvad sådan en speedbåd kan præstere. Hvis du er heldig, kan du endda komme til at opleve det maritime dyreliv nær Skagens kyst.

Indtryk ovenfra

For at se større dele af Skagen oppefra og ned er der 2 helt specielle oplevelser at vælge mellem, og begge giver et flot indtryk af Skagens mange facetter. Den første er med Sima Helikopter.

Deres flotte ruter er tilrettelagt, så du kommer rundt om Skagen, og ser ikke kun den utroligt betagende natur, men også de mange ikoniske bygninger. Et perspektiv fra en helikopter giver et unikt indtryk af Skagens størrelse.

Den anden oplevelse er med Nordic Seaplanes, hvor du mærker, hvordan det er at være ombord på en vandflyver, og hvordan udsigten er herfra. Ligesom på helikopterturen oplever du Skagen fra oven, og får et helt anderledes indtryk af byens opbygning, bygningerne og den specielle natur i og omkring Skagen. Med Nordic Seaplanes kan du også flyve fra København til Skagen, hvilket er en meget unik mulighed for at opleve det danske farvand og natur helt tæt på, inden ferien skal nydes i fulde drag i Skagens unikke atmosfære.

Få set Skagens smukke natur og ikoniske bygninger i et snuptag, og derefter kan du nyde alt det bylivet har at tilbyde, sammen med familie og venner.