Business

De fleste børn elsker at slippe fantasien løs i naturen, og udendørs aktiviteter hitter hos børnefamilier. Vend med fordel blikket mod Danmarks nordligste område, hvor der virkelig er mulighed for store armbevægelser med aktiviteter i den betagende natur.

Virksomhed

Visit Skagen

Annonce Virksomhedsprofil - 22. juli

Naturaktiviteter for hele familien hitter i Skagen

Et væld af oplevelser i naturen

Med en ferie i Danmark er der mulighed for at udforske den danske natur uden at stresse. I Skagen står OutNature klar med flere forskellige aktiviteter, som passer både til familiens mest eventyrlystne medlemmer og samtidig også de mere rolige og fordybende af slagsen.

Med andre ord tilbyder byen naturaktiviteter for enhver smag, og i denne artikel hører du om nogle af de spændende aktiviteter, du kan finde i Skagen og omegn.

Oplevelser i bølgen blå

OutNature tilbyder oplevelser både til lands og til vands, og ønsker du virkelig at prøve kræfter med bølger, så er kajaksurf en oplagt mulighed. Med erfarne instruktører kan du trygt afprøve alle former for vandsport, og Skagens smukke blå hav kommer især til sin ret, når du tager med på en snorkeltur. Til de små er der mulighed for at lære naturen at kende gennem OutNatures aktivitet ‘Catch a Crab’ , hvor børnene lærer hvordan krabber fanges og samtidig hører om det mangfoldige maritime dyreliv.

Find roen i Skagens natur

Til familiens eventyrlystne landkrabber er der mulighed for at tage på skattejagt i de gamle bunkere fra 2. verdenskrig, hvor mystikken og de mange hemmeligheder skal udforskes med et væld af spændende og forskellige værktøjer og udstyr. Er du mere til udendørs aktiviteter, hvor pulsen kommer op, så er der fart på med OutNatures mountainbiketur med tilhørende guide.

Til familiens kreative sjæle er der mulighed for at udforske den indre kunstner på kurset Skagensmaler for en dag. Du får et intro kursus, hvor der både gives et indblik i de kendte maleres historie, og samtidig mulighed for at tilegne dig de teknikker, som de benyttede sig af, da de skabte deres verdensberømte mesterværker.

Derudover findes et væld af guidede ture, hvor du blandt andet kan vælge mellem rundture i Skagens ikoniske områder, udfordrende vandreture og meget mere.

Minder for livet

Når du besøger Skagen, er der ingen undskyldninger for at kede sig. Her kan frit vælges mellem naturaktiviteter der passer til dit spændingsniveau og interesser. Aktiviteterne er perfekte til at udforske Skagens natur, hvor du samtidig har rig mulighed for kvalitetstid med familie og venner.