Business

Der findes få ting bedre end at nyde hyggelige stunder på en flot og funktionel terrasse.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. april

Når du skal vælge fliser til terrassen

Foruden at være en væsentlig investering i din ejendom er terrassen en investering i et øget komfortniveau i dagligdagen, hvorfor det er vigtigt, at den opfylder dig (og din families) behov. Behovene er som oftest af både funktionel og visuel natur, og såfremt der er tale om en fliseterrasse, er det naturligvis vigtigt med den rette belægning til formålet. Denne lille guide kan sandsynligvis give dig det nødvendige overblik, når du skal på jagt efter terrassefliser eller anden betonbelægning.

Belægningsmuligheder

Som du sikkert allerede er klar over, findes der et væld af forskellige flisetyper af beton, som har hver deres anvendelsesområde. Fliser til indkørsler skal eksempelvis kunne modstå mere vægt, hvorfor de også skal være en centimeter eller to tykkere end terrassefliser. Terrassefliser kommer i mange mål og udformninger, men tykkelsen er typisk på omkring 6 cm. De mange forskellige farver og former giver muligheden for at være kreativ med flisearbejdet, men du skal også huske på funktionaliteten.

Et alternativ til terrassefliserne kan være de populære og dekorative belægningssten af beton, som grundlæggende er mindre end terrassefliserne. Disse kan kombineres på flere måde og giver dermed lidt flere kreative strenge at spille på. Hvis du følger linket, kan du finde både belægningssten og terrassefliser i flere farver og størrelser.

Værd at være opmærksom på

Hvis du skal anlægge en ny terrasse, skal du først og fremmest være opmærksom på fundamentet, som består af grus af sand. Ved udgravningen til terrassen skal du huske at gøre plads til både bundsikring, beton, stabilgrus og afretningsgrus samt de valgte udendørsfliser eller belægningssten. Der skal ligeledes kantsikres vha. de dertil fremstillede kantblokke. Træk gerne snore i forbindelse med belægningsarbejdet, så fugerne bliver ensartede. Husk endelig at lave en hældning, så regnvandet kan løbe væk fra området.