Business

Hvis du har et ønske om at leve mere miljøvenligt, er det slet ikke svært at komme i gang.

Virksomhed

Datamarked ApS

Adresse

Østre Fælledvej 16, 9400 Nørresundby

Telefon

70400010

E-mail

salg@datamarked.dk

Webside

https://www.datamarked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. juli

Miljøvenlige vaner du nemt kan implementere i din hverdag

Du kan ikke redde hele miljøet, men du kan sagtens ændre nogle af dine vaner, så de bliver mere miljøvenlige. Når alle gør nogle små ting, gør det en stor forskel i det store hele.

Køb din elektronik brugt

Du kan først og fremmest gøre til en vane at købe brugte ting fremfor nye ting. Der er rigtig mange tilfælde, hvor det slet ikke er nødvendigt at købe noget helt nyt. Det er som regel både billigere og mere miljøvenligt at købe brugte ting. Selvom noget er brugt, behøver det ikke at virke dårligt. Det gælder f.eks. elektronik. Hvis du står og mangler noget ny elektronik, kan du overveje, om det er nødvendigt at købe noget helt nyt. Køb en Macbook Air her, som er brugt.

Sælg ud af dit tøj i stedet for at smide

Nogle gange er det rart at få ryddet ud i sin garderobe. Til gengæld er det slet ikke miljøvenligt at smide sit tøj ud. Du har helt sikkert en masse tøj, som andre kan få gavn af. Derfor kan du altid prøve at komme af med dit tøj på andre måder end at smide det ud. Du kan f.eks. forsøge at sælge noget af det. Ellers kan du give det til genbrug eller måske lave det om til noget nyt tøj.

Drop plastikposer i supermarkedet

I stedet for at købe plastikposer hver gang du er ude og handle, kan du købe en stofpose, som du altid kan bruge. Det er en langt mere miljøvenlig løsning. Det er samtidig en løsning, hvor du kan spare en masse penge i det lange løb. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at tage den gode vane til sig.