Business

Måske er du ejer af eller en del af en virksomhed, som langsomt forsøger at blive mere international? Dermed er det vigtigt, at du kan gøre dig forståelig på flere forskellige slags sprog.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Lettere at komme i kontakt med omverdenen

Lige meget om du forsøger at opsætte en webshop, eller om du skal have skrevet en professionel mail til en udenlandsk kunde, så er det vigtigt, at du kommunikerer på en fejlfri og fornem måde.

Tusindvis af tyske kunder

Engelsk er ofte det sprog, som de fleste mennesker kan tale og skrive. Med et kæmpe sydligt naboland, som næsten kun gør sig forståelig på tysk, er det dog altafgørende, at dette sprog også får lov til at komme en tur i rampelyset. Men hvad skal du gøre, hvis du ikke kan gøre dig forståelig på tysk – hverken verbalt eller skriftligt? Dermed er chancen for, at du mister mange kunder sydfra betydeligt større.

Jo mere international din virksomhed er, jo flere kunder kan du også tilegne dig. For at undgå et tab af eller mangel på kunder, kan du med fordel gøre brug af en professionel tyskoversætter – se mere her. Dermed ved du, at dine e-mails, produktbeskrivelser eller hjemmesider bliver oversat fejlfrit. Tyskerne har nemlig et ry for at være ordensmennesker, og derfor vil det være ærgerligt at miste kunder herfra, fordi din hjemmeside enten helt eller delvist mangler korrekte oversættelser.

Gør dig forståelig på ferien

Det er ikke kun oplagt at tage fat i en tyskoversætter, hvis du er indehaver af en virksomhed. Du kan nemlig med fordel gøre brug af en oversætter, hvis du også som privatperson mangler at få oversat et par danske tekster til tysk. Måske har du nogle papirer, som du gerne vil have med på ferien, og som det er vigtigt, at en tysker også skal kunne forstå? Dermed er muligheden for at få en professionel til at oversætte en fantastisk løsning for dig.