Business

Det er en sand fornøjelse at være skovejer, men som med så meget andet kræver denne også løbende vedligeholdelse.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Lav kvalitetsflis til skoven

Er du ikke så meget til at få splinter i hænderne og sved på panden, kan du få en skovhugger til at gøre arbejdet for dig. Men for mange skovejere er det næsten terapeutisk at gå og hygge med at plante, trimme, fælde og save til duften af fugtig skovbund og lyden af smuk fuglesang.

Når du eksempelvis har fældet en masse træer, er det oplagt at flise meget af det og efterfølgende give det tilbage til skoven samt sikre de mest optimale fremtidige vækstforhold. Og hvorfor ikke gøre dette arbejde lettere og sjovere ved at anvende en flishugger.

Gør arbejdet når du vil

Ved at anskaffe din egen flishugger, giver du dig selv muligheden for at udføre forfaldent skovarbejde, lige når det passer dig. Med dit eget udstyr lige ved hånden, slipper du for at planlægge ud fra, hvornår den næste maskine er ledig, hvilket giver dig en stor frihed.

Således kan ethvert nært forestående skovarbejde starte fredeligt og afslappende ud, præcis når du har tid og lyst.

Tjen penge på din egen flishugger

Det kan godt virke som en bekostelig affære at investere i en flishugger, men der er flere ting, der er værd at tage med i regnestykket. Til en start kommer det selvfølgelig an på, hvor stort behovet for at flise er. Hvis du har en stor skov, hvor der ofte skal fældes og flises, kan der faktisk være mange penge at spare på at have sin egen maskine, fremfor at skulle betale en skovhugger eller maskinstation for at lave arbejdet.

Dernæst skal man ikke glemme muligheden for at udleje sin flishugger til andre, når den alligevel står parkeret efter endt skovarbejde, og på denne måde tjene en ekstra skilling på din nye flishugger.