Business

Skagen byder på et væld af kulinariske oplevelser udover det sædvanlige, men det er gourmet restauranterne , hvor retterne tager afsæt i byens historie, der er i en kaliber helt for sig.

Virksomhed

Visit Skagen

Annonce Virksomhedsprofil - 22. juli

Kom med indenfor: Oplev badehotelsstemningen i Skagen

Her er der garanti for, at dine smagsløg bliver forkælet med sæsonens bedste råvarer. Uanset om du er afsted med venner eller familie, så bliver det en oplevelse, du sent vil glemme, når du besøger en af Skagens to velansete gourmetrestauranter.

Udsøgte madoplevelser i historiske rammer

Brøndums Hotel

En restaurant, der virkelig har været årtiers centrale omdrejningspunkt i Skagen, er Brøndums Hotel. Hotellet har medvirket til at forme byen, som vi kender den i dag. Fortidens store kunstnere nød retterne, der blev serveret her, og hotellet blev en inspirationskilde for de kreative sjæle. Derfor fik Brøndums Hotel opmærksomhed både gennem skrevne værker og penselstrøg på lærredet.

Oplev historiens vingesus, når du besøger et af Skagens mest velkendte badehoteller, hvor du samtidig kan smage nogle af de klassiske retter, der er bevaret siden hotellet blev grundlagt. Det er blandt andet deres anerkendte smørrebrød, som tager udgangspunkt i traditionerne og nu med et strejf af moderne smagsoplevelser.

Søger du en gastronomisk oplevelse af de helt specielle, så kan personalet på Brøndums Hotel tranchere, flambere og filetere ved dit bord, hvilket giver en helt unik og elegant oplevelse, der ikke opleves mange steder.

Det traditionsrige hotel har en central placering, så du og din familie let kan opleve og nyde de kulturelle dele af Skagen før eller efter et besøg på Brøndums Hotel. Med kort afstand til både Skagens Museum og Skagen Sønderstrand er der mange muligheder for at få et indblik i byens fascinerende historie, eller tage et smut ud under åben himmel og nyde kvalitetstid i Skagens flotte natursceneri.

Ruths Hotel

I den gamle del af Skagen kan du og familien på Ruths Hotel opleve en atmosfære, der oser af det klassiske Skagen kombineret med fransk ynde. Med en á la carte menu fra det franske køkken byder Ruths Gourmet på en højkvalitets gastronomisk oplevelse, som tager udgangspunkt i deres århundrede lange historie. I idylliske rammer kan du og familien nyde den ikoniske Skagen stemning med unikke kulinariske retter og tilbehør.

Hotellets fantastiske placering giver anledning til at koble den travle hverdag af, og i stedet opleve det idylliske landskab hvor klitter med marehalm og rosenbuske omkranser dig. Yderligere findes den velkendte og nærmest legendariske solnedgangsplads lige i nærheden, og her kan du slutte dagen på fornemste vis.

Står afslapning aller øverst på ønskesedlen, er det muligt at benytte de lækre omgivelser i hotellets wellness afdeling, hvor du uden tvivl finder sindsro. De kyndige ansatte sørger for at rådgive dig, så du er sikret de bedste behandlinger til både krop og hud. Et besøg på Ruths Hotel byder i særdeleshed på total afslapning og livsnydelse, med afsæt i historiske og naturskønne omgivelser.

Hjorts Badehotel

Et af byens andre store badehoteller er Hjorts Badehotel, letgenkendeligt med sine Skagensgule bygninger og den klassiske smukke indretning. Badehotellet ligger mellem Råbjerg Mile og Vesterhavet, lige midt i et unikt naturområde.

Hjorts Badehotel har flere kerneværdier, men det er i særdeleshed en gennemgående rolig atmosfære, der er i højsædet. Den naturskønne placering forpligter, og af denne grund er naturen en stor inspirationskilde til menukortet. Sæsonprægede og lokale råvarer vægtes meget højt, når den ene smagfulde ret efter den anden bliver serveret.

Menukortet tager afsæt i de gamle klassikere, der har fået en nutidig fortolkning, så der ydes retfærdighed til både fortidens rødder og den moderne kogekunst. Retterne serveres indendørs i den romantiske indretning, og når vejret tillader, er der også servering i den dejlige have.

Er jeres næste destination Danmarks nordligste område, vil det være en absolut skam ikke at opleve byens unikke badehoteller. Udover den smukke og ikoniske arkitektur, så danner Ruths- og Brøndums Hotel også rammen om en kulinarisk oplevelse, der nærmer sig Michelinstjerner. Her finder du den perfekte kombination af stærke traditioner tilsat et twist af moderne kogekunst og faciliteter.