Business

Ripasso er en af de mest populære vintyper i Danmark, og man kalder det som regel ”Amarones lillebror”.

Virksomhed

Skjold Burne

Adresse

Ringager 6, 2605 Brøndby

Telefon

+45 43 45 14 22

E-mail

webshop@skjold-burne.dk

Webside

https://www.skjold-burne.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Imponer dine gæster med en lækker Ripasso vin

Navnet "Amarones lillebror" skyldes, at Ripasso er en vintype, som giver dig en masse god vin for pengene. Det er derfor et rigtig godt alternativ til en Amarone, hvis man ikke har budgettet eller ønsker at bruge alt for mange penge på en vin.

Ripasso er derfor også et oplagt valg, hvis man skal holde et middagsselskab og gerne vil imponere sine gæster med en lækker vin, uden at hele middagsbudgettet skal gå til den. Der er derfor mange gode grunde til at servere Ripasso næste gang, man får besøg derhjemme. Du kan blandt andet købe Ripasso Valpolicella online på Skjold Burnes hjemmeside eller i en af deres mange fysiske butikker. De kan hjælpe dig med at finde den helt rette vin til netop dit middagsselskab.

Sådan kan Ripasso sammensættes med mad

Hvis man skal holde et middagsselskab, er det vigtigt, at man sørger for, at vinen og maden passer godt sammen. Det har stor betydning for smagsoplevelsen, og hvis man får en vin, som slet ikke passer til retten, der bliver serveret, kan det let ødelægge det. Vælger man derfor at servere Ripasso til sin middag, skal man selvfølgelig også være opmærksom på, hvilket mad det står godt sammen med.

Ripasso går for eksempel rigtig godt i spind med tunge kødretter, hvor der måske følger en tomat- eller flødebaseret sauce med. Den ledsages også rigtig godt til vildt kød eller til grillretter, fordi den sødmefulde vin spiller godt sammen med mørkt kød og krydrede grillsaucer. Generelt så passer en Ripasso til mange af de samme ting, som man også ville sætte sammen med en Amarone. Det er derfor bare om at finde en lækker menu, som spiller godt sammen med vinen, så man kan give sine gæster en god og lækker middagsoplevelse.