Business

Nogle gange trænger man bare til fornyelse i sin virksomhed. Det er dog ikke altid, at man ved lige præcis hvad, at man egentligt har brug for.

Virksomhed

Amrop

Annonce Virksomhedsprofil - 3. april

Hvad har i brug for i jeres virksomhed

Af og til kræver det et par nye øjne på tingene, og andre gange kræver det en ny strategi overordnet set.

Få nye øjne på tingene

I har prøvet alt, I har været kreative, og I har forsøgt at få hjælp udefra. Intet af det har måske været helt det, som I havde håbet på.

Hvad gør man så lige? Det er her, at det er tid til at hive nye kræfter ind i virksomheden. Måske ved I ikke helt hvad, at I står og mangler. Det er også okay. Der findes hjælp at hente udefra, og man kan outsource valget til en virksomhed som Amrop.

Der findes bureauer som er specialiseret i at headhunte dygtige ledere, som ikke er bange for at tage fat og tage chancer i netop din virksomheds bedste interesse.

Få styr på det praktiske og det juridiske

En del af os har på et tidspunkt i vores liv brug for juridisk hjælp. Måske er det ikke nødvendigvis i omfanget af en advokat. En jurist kan også ofte være behjælpelig med de små kontraktmæssige udfordringer, som vi må løbe ind i. Har din virksomhed helt styr på det juridiske og det kedelige praktiske?

En advokat og en jurist er ikke det samme. De har begge gennemgået en bachelor og en kandidatuddannelse i jura fra universitetet. Derudover så har en advokat en treårig uddannelse hvor, at de har stået i lære som advokatfuldmægtig med guidning fra en erfaren advokat på et advokatkontor.

Hvis du skal i retten, og har brug for en til at repræsentere dig, så skal du have fat i en advokat. Forskellen på en jurist og en advokat er sort på hvidt, at en advokat kan repræsentere dig foran en domstol. En jurist kan rådgive og vejlede dig fuldstændig ligesom en advokat, men har altså ikke beskikkelse til at forsvare dig i retten. Jurister har heller ikke mødepligt i retten. Har du brug for hjælp udenfor en retssag, så kan det være en fordel at kontakte en jurist i stedet for en advokat. Jurister specialiserer sig også indenfor et givent emne, og kan uden problemer være lige så kompetent som en advokat.

Derudover så skal du selvfølgelig have styr på økonomien og dine bundtal. Ligger de kompetencer ikke i din virksomhed, så kan det outsources til en ekstern bogholder, som er specialiseret i at varetage opgaver som disse.