Business

I virksomheder af alle størrelser har det kæmpe betydning, hvor effektivt ens varelager er.

Virksomhed

KINCO CORPORATION

Adresse

Overgårdsvej 4, 7500 Holstebro

Telefon

9613 2929

E-mail

mail@kinco.dk

Webside

http://kinco.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Hemmeligheden bag et effektivt varelager

Mindre virksomheder har i dag mulighed for at lære af de store virksomheder og kopiere deres successer. Omkostningerne forbundet med et effektivt varelager har aldrig været lavere. Det gælder for lageroptælling til hjælpemidler som køreramper og slisker.

Et effektivt varelager giver virksomheden bedst mulige chancer for at skabe vækst.

Den største hemmelighed til et effektivt varelager

Der er en meget simpel årsag til, at store virksomheder ofte kan udkonkurrere små virksomheder. Mange tror fejlagtigt, at det kun handler om, at de kan tilbyde bedre priser.

Den helt store forskel handler om at have styr på sit varelager. Et effektivt varelager betyder, at når en kunde bestiller noget, så kan man hurtigt levere til dem. Små virksomheder tænker tit ikke over at lave processer, fordi de ikke tænker det store over forskellen på at færdiggøre en ordre på 10 eller 15 min. Men med mange ordre kommer det til at have en kæmpe forskel.

Sørg for at opbygge processer. Alt på ens varelager skal have en bestemt plads, så man aldrig skal lede efter noget.

Andre vigtige ting til et varelager

- Software til lageroptælling. I dag kan du få et online lageroptællingssystem til en brøkdel af, hvad det kostede tidligere. Derfor har små virksomheder ingen undskyldning for ikke at have et automatisk system. I skal både have noteret alt til produktion, og så skal I notere antal færdige produkter. De færdige produkter bliver automatisk fratrukket, når en kunde bestiller fra jer.

- Investér i det rigtige udstyr. I skal have pakkeborde, hvor jeres ansatte kan stå op for at skåne de ansattes kroppe og pakke hurtigere. Til at flytte produkter rundt, bør I installere køreramper alle steder, hvor det er nødvendigt.

I dag har alle virksomheder mulighed for et effektivt varelager, hvis de vælger at have fokus på det.