Business

Glasrør er selvfølgelig mange ting. Men i denne sammenhæng tales der om glasrør, der bruges primært i laboratorier, i industrien og i designvirksomheder. Glasrør bruges i denne kontekst til forskellige processer.

Virksomhed

Mirit Glas

Adresse

Marielundvej 37 D, 2730 Herlev

Telefon

+45 44 94 44 49

E-mail

post@mirit.dk

Webside

https://miritglas.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Glasrør: hvad er det egentlig?

Indenfor industrien bruges glasrør primært til overvågning. Det være sig overvågning af olie eller vandstand på skibe, i tanke eller i diverse kompressorer. Glasrør kan benyttes til overvågning af mange forskellige former for produktion.

I designvirksomheder benytter man primært glasrør til belysning i diverse lamper, og den store fordel ved glasrør er, at de kan formes og tilpasses til kundens behov.

Specialtilpasset glasrør til dine behov

Et specialtilpasset glasrør er en løsning, mange benytter sig af, hvis deres processer kræver mere specifikke glasrør. Kræver dine glasrør eksempelvis specielle huller, udskæringer eller kantbearbejdninger, kan mange leverandører af glasrør producere det for dig. De kan producere glasrør i en særlig facon også.

Det første, du skal gøre, hvis du ønsker specialtilpassede glasrør, er at undersøge hvilke leverandører, der findes i nærheden af dig. Gå i dialog med en virksomhed, så I sammen kan klarlægge netop dine behov og forventninger til glasrøret. Mange leverandører kan levere samme dag, som du foretager bestilling.

Dialogen er selvfølgelig alfa omega. Så kontakt dit glasrør-firma i dag.

Hvad med skueglas?

Taler man om glasrør, taler man ofte også om skueglas. At skue er at se, og det er også den funktion, der er absolut den vigtigste for skueglas. Skueglas tillader beskuere at overvåge processer i en tank udefra.

Forestil dig en industriel proces, hvor en stor tank indeholder en form for medie. Skueglas gør det muligt at overvåge mediet udefra, uden det er nødvendigt at åbne beholderen. Gennem skueglas kan man holde øje med gasser, mængder, temperaturer og farve.

Skueglas benyttes i industrier som fødevarer, medicinal, marine og transport (biler, både og fly). De bruges til at overvåge alt fra flydende væsker som olie, vand og kemikalier til mere faste elementer som korn i en kornsilo eller cement i en cementblander.

Skueglas bruges til at overvåge forbrændingsprocesser med høje temperaturer samt vakuumkamre.

Du kan sagtens få specialtilpasset skueglas på mål, hvis du ønsker det. Der findes mange forskellige former for skueglas til mange forskellige formål. Skueglas kan tilpasses din proces, og du skal blot kontakte en leverandør i dag for at høre om dine muligheder.