Business

… og fra rod til ro

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. maj

Fra kaos til orden

Her i artiklen får du nogle gode råd til, hvordan du kan få lidt mere styr på dit liv, hvis du føler, at det hele vælter om ørerne på dig, og at der er for meget kaos i din hverdag.

Skriv ned, hvad der stresser dig

Sommetider kan det være svært at sætte en finger på, hvad det helt præcist er, der stresser eller presser på i hverdagen. Ved at skrive ting ned, når du kommer i tanke om dem, kan du få samlet en liste over de ting, der ikke gør noget godt for dit humør og dit velvære, og derved lære at sortere dem fra. For nogen kan det være en god idé at starte en dagbog, hvor alle vigtige begivenheder, tanker, humør og hvordan man har det, bliver noteret ned.

Ryd op omkring dig

Nogen mennesker har det bedst, hvis der ikke er for mange ting omkring dem, og hvis der er ro i de rum, de befinder sig i. Det kan dog til tider være uoverskueligt at få ryddet op, men bare tænk på, at du får det meget bedre efterfølgende, og at det kan hjælpe på dit velvære. Tag et godt kig på alle dine ting – også dem, der ligger bagerst i skabe, på loftsrum og i kældre – og smid det ud, du ikke har brug for. Alternativt kan du leje en container og opbevare de ting, du ikke har brug for nu og her, i den. Skibscontainerne fra BOXIT kan blive leveret til din grund, så du i ro og mag kan fylde dem op, og derefter blive flyttet til BOXITs depotrum.

Lær at sige nej

Hvis du generelt er en meget social type, kan det være svært at sige nej til aftaler, også selvom du egentlig ikke har tid eller overskud. Forsøg at blive bedre til at sige nej til de aftaler, du egentlig ikke orker, og saml mere energi, så du kan være mere til stede til de aftaler, du faktisk rigtig gerne vil.