Business

Coils er en nødvendighed, når det kommer til e-cigaretter, og det er selvfølgelig fordi, det er coils, der er den lille brænder i e-cigaretten, der opvarmer væsken til damp.

Virksomhed

Elekcig AB

Adresse

Mäster Johansgatan 6, 21121 Malmö

Telefon

71 99 67 30

E-mail

info@elekcig.dk

Webside

https://www.elekcig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. februar

Find coils til din e-cigaret

Den opvarmer væsken via nogle små væger, som suger væsken til sig.

Der findes et kæmpe stort udvalg af coils, som du kan købe og udskifte med den gamle i din e cigaret, men hvordan finder du den rette?

Først og fremmest skal du gå med en forhandler, der sælger godkendte mærker. Hold dig gerne fra at købe coils på udenlandske hjemmesider, hvor du ikke forstår, hvad der står. De kan sagtens være gode nok, men skal du vide dig helt sikker, skal du vælge danske hjemmesider, der sælger coils.

Se efter et e-mærke, og føl dig helt tryg. Godkendte og velanmeldte hjemmesider fører ofte gode produkter, og det er her, du skal købe coils.

Hvornår skal du udskifte din coil?

Væsken opvarmes til damp gennem nogle små væger, som suger e-væsken til sig. Når disse er slidte, er det ved at være på tide at udskifte coils. Udskiftes de ikke, vil det gå ud over smagen i dine e væsker, og det vil forringe kvaliteten af oplevelsen ved din e-cigaret.

Er du særligt glad for e-væsker, der indeholder mange aromaer, vil de ofte også indeholde mere olie, som er mere krævende for dine coils. Vær opmærksom på dette, når du vælger e-væske. Flere aromaer - hyppigere udskiftning af coils.

SMOK - produkter i høj kvalitet

Der findes et kæmpe stort udvalg af produkter, når det kommer til e cigaretter, og hvordan skal man som forbruger navigere i den produktjungle? Du kan med fordel gå efter produkter fra SMOK, som er et internationalt, anerkendt og godkendt mærke, når det kommer til e-cigaretter.

SMOK udgør en stor procentdel af ShenZhen IVPS Technology, som er en producent, man normalt kender til, når det kommer til e-cigaretter - især hvis man er fast bruger. Kendetegnet ved SMOK er, at deres produkter altid er af meget høj kvalitet. Det er de, fordi de har været med i branchen i mange, mange år.

Derfor er de også de første på nye tiltag inden for e-cigaret-branchen. På verdensplan har SMOK over 80 millioner brugere, og det siger blot lidt om deres kvalitet.

Støder du på mærket SMOK, skal du derfor ikke være nervøs for deres produkter. De ved, hvad de laver.