Business

Det danske vejr kan være omskifteligt, og det kan til tider stille store krav til dit barns garderobe.

Virksomhed

Luksusbaby

Adresse

Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV

Telefon

50508487

E-mail

info@luksusbaby.dk

Webside

https://luksusbaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juni

Er dit barn klædt på til hverdagen? Lav den perfekte garderobe med wheat

Den ene dag kan solen bage behageligt, den næste kan en tung regnbyge på få minutter sætte en stopper for udendørsleg.

Er dit barn klædt godt på året rundt? Både sommer og vinter er wheat klar til at fylde dit barns klædeskab med kvalitetstøj, som kan bruges flere sæsoner i træk.

Slidstærkt børnetøj til store og små

Har du en skøn lille tumling eller et skoleklart barn med en mening om mode? Som forælder ved du med stor sandsynlighed, hvilke udfordringer der er, når den lille skal klædes på. I dag skal børnetøj være moderigtigt, slidstærkt og komfortabelt på samme tid. Det er nemlig vigtigt, at der både er plads til leg og bevægelse samtidig med, at tøjet kan holde i lang tid.

Børnetøj fra wheat tager udgangspunkt i de høj krav, du som moderne børnefamilie stiller. Vil du give dit barn en god bevægelsesfrihed, så det udvikler sig, kan lege og lære? Det slidstærke tøj fra wheat er tilpasset dit barns behov, og med små, fine features som justerbare elastikker, får du her børnetøj med en lang levetid.

Et naturligt valg til dine børn

Tænker du over, om dine børn er udsat for kemi i hverdagen? Der er mange gode grunde til at overveje, hvilket tøj dine børn har på - ikke mindst, når det gælder sundhedsskadelig kemi.

Vil du undgå at påvirke dine børn negativt? Slidstærkt tøj er ikke ensbetydende med sundhedsskadelig kemi. Vil du undgå skadelige kemikalier i det tøj, du giver dit barn?

Når du ønsker at give din guldklump en god start på livet, er der mange fordele ved at vælge tøj i naturlige materialer fra mærker som wheat. Det er din garanti for, at dit barn ikke bliver udsat for en skadelig påvirkning, der kan have indflydelse på den lilles udvikling.

Wheat designer tøj til din hverdag

Børnetøjet fra wheat sætter barnet i centrum. Det betyder, at wheat designer tøj til dit barns dagligdag og imødekommer alle de behov, du som moderne børneforælder stiller. Kvalitetstøjet er udviklet til leg og bevægelse, og de stærke materialer giver dit barn en slidstærk garderobe, der kan bruges sæson efter sæson.

Har du brug for en blød pyjamas eller en varm flyverdragt? Uanset, hvilket item, der mangler i garderoben, kan wheat tilbyde dig en lækker mulighed til både store og små piger og drenge.