Business

Har du opdaget, at dit mobilabonnement koster mere end naboens, uden at du har ekstra fordele eller andet, der kan retfærdiggøre det?

Virksomhed

Mobilabo.dk

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

info@mobilabo.dk

Webside

https://mobilabo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Du må gerne prutte om prisen på telefoni

Siger du ja til de vilkår, mobilselskabet tilbyder dig, uden at overveje om du kunne få en bedre aftale? Ved du ikke, hvordan du skal gribe en forhandling om prisen på dit mobilabonnement an? I denne korte guide giver vi dig nogle gode råd, der ruster dig til kampen om en god pris på telefoni.

Undersøg prisen for nye kunder

De fleste af os er afhængige af vores telefoner i dagligdagen; udover at ringe og skrive til familiemedlemmer, venner og kollegaer skriver vi indkøbslister, hører musik og tjekker nyheder. Din telefon er garanteret en stor del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du har et godt telefonabonnement, der ikke koster mere end højset nødvendigt. Vi anbefaler, at du kigger dit mobilabonnement igennem en gang om året.

Der er meget konkurrence mellem de firmaer, der beskæftiger sig med mobiltelefoni, og derfor kan priser og vilkår hurtigt ændre sig. Din eksisterende aftale ændrer sig nok ikke, men vilkårene for nye kunder kan sagtens blive mere fordelagtige med tiden. Hvis du opdager, at nye kunder kan få et billigere abonnement end det, du er blevet tilbudt, kan du med fordel konfrontere dit teleselskab med det.

Hvad har du brug for?

Desuden er det en god idé at overveje, om du har brug for alle de komponenter, der er i dit abonnement. Hvis du betaler overpris for at kunne ringe til udlandet, men aldrig benytter dig af det, kan du bede om at få det fjernet fra din aftale. Selvom der er meget konkurrence indenfor mobiltelefoni, og priserne generelt er ret lave i Danmark i forhold til mange andre lande, er der ingen grund til at betale for noget, du ikke bruger.

Når du har kigget din aftale igennem, og ved, hvad du gerne vil have, at aftalen skal indeholde, kan du gå i gang med at kigge på de mange forskellige tilbud. For at få den bedste pris kan det være en god idé at tage personlig kontakt, enten ved at slå et smut forbi en af deres butikker eller ringe til kundeservice hos de firmaer, der ikke har en fysisk butik. På den måde kan du være heldig at få lidt bedre vilkår og en mere detaljeret forklaring af de forskellige produkter, som du med garanti ikke får, hvis du bare udfylder en formular på hjemmesiden.

Skru bissen på når du forhandler

Husk på, at du ikke er forpligtiget til at vælge et mobilabonnement hos et selskab, bare fordi du har snakket med en medarbejder i lang tid og har fået forklaret produkterne udførligt. Det er altid en god idé at undersøge flere lignende abonnementer, før du vælger et nyt eller forhandler om nogle bedre vilkår for dit eksisterende abonnement.

Desuden er det et godt kort at have på hånden senere, hvis du sørger for ikke at virke alt for begejstret for den aftale, du bliver tilbudt. Sig, at det lyder fint, men at du vil vende tilbage dagen efter. Når det kommer til den endelige forhandling om vilkår og priser, kan du med fordel lade medarbejderen vide, at du er godt orienteret om diverse priser og tilbud på markedet (hvis det er rigtigt, vel at mærke). Så ved han eller hun, at de ikke kan binde dig noget på ærmet, og at du forventer en reel og fair pris, der kan konkurrere med det, der ellers udbydes.