Business

Jo ældre vi bliver, des anderledes bliver vores behov og ønsker.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. december

Drømmer du om en ny garageport?

Kan du måske forestille dig, at du som tyveårig drømte om en flot og funktionel garageport? Nej, vel? Dengang drømte du nok nærmere om den næste kolde fra fad og skønne sommeraftener uden skole.

Så bliver du voksen. Får familie, villa og Volvo, og den Volvo skal have flotte betingelser. En flot garageport kan sørge for det, og den må altså godt være i rigtig god kvalitet. Drømmer du om en ny garageport, skal du læse med her. Måske bliver du lidt klogere på, hvilken du skal vælge.

Få vippeporte til dine behov

Er du på udkig efter en ny garageport, vil du helt sikkert støde på vippeporte. Det vil du fordi, det efterhånden er sådan en garageport, de fleste foretrækker. Du kan finde vippeporte til dine behov hos de fleste forhandlere.

En vippeport består af et etfløjsportblad, som vipper ud og op. Der skal derfor være plads til et vippeområde foran porten, men det er der også i langt de fleste indkørsler.

Vælger du at gå med en vippeport, skal du tage stilling til, om den skal være manuel eller elektronisk. Går du den manuelle vej, er du selvsagt sikret mod tekniske problemer, men de fleste vælger nu alligevel at gå den elektroniske vej. På den måde kan du åbne din garageport fra bilen, når du nærmer dig dit hjem.

Kvalitet betaler sig altså

Uanset om du vælger en garageport med vippeport eller ej, manuel eller elektronisk, skal du have for øje, at kvalitet betaler sig. Det kan godt betyde, at du skal betale lidt mere for et kvalitetssikret produkt, men til gengæld får du også en port, der holder i mange, mange år.

Tænk lige over, hvor ofte du bruger din garageport. De fleste bruger deres bil hver evig eneste dag og dermed også garageporten. Den skal derfor kunne holde til at blive brugt.

Skab dit helt eget design

Som med så meget andet findes der et bredt udvalg af garageporte. Det gør der, fordi vi i dag er meget bevidste om, hvad vi gerne vil have, og hvordan udtrykket på vores hus skal være.

Derfor kan du i dag næsten skræddersy din egen garageport, så du får den port, der passer allerbedst til dig og dit hus. Både med hensyn til design, men også funktionalitet.

God jagt.