Business

Foråret er her endelig, så det begynder at blive bedre og bedre vejr. Derfor er det også mere fristende at bruge tid udenfor. Hvis du har børn, kan du lokke dem med udenfor, så I kan bruge tid sammen. Men hvad kan du egentlig lave sammen med dine børn her til forår?

Virksomhed

LUXKIDZ

Adresse

Nørregade 42, 7500 Holstebro

Telefon

25137500

E-mail

info@luxkidz.dk

Webside

https://luxkidz.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. april

Det kan du lave med dine børn i forårsmånederne

Tag på stranden og led efter flotte sten

At tage på stranden lyder måske mest som en sommerting, men faktisk kan I sagtens gøre det i foråret også. Det handler blot om den rette beklædning. Hvis det er lidt køligt eller blæsende, kan det være, at I skal have en ekstra trøje på. Hos Luxkidz.dk kan du f.eks. købe børnetøj, hvis dine børn har brug for nyt forårstøj.

Når I tager på stranden, kan I lede efter flotte sten for at gøre det lidt mere spændende. I kan f.eks. tage hjem og male på stenene sammen bagefter.

Spis frokost i det fri

Det er hyggeligt at sidde og frokost sammen ved bordet, men hvad nu hvis I tager jeres frokost med udenfor og nyder den der? Hvis vejret er til det, er det en rigtig hyggelig måde at gøre det på. I kan f.eks. gøre det til en picnic, hvor I pakker en lille taske med mad og drikke. I kan enten tage ud i en park, ud på en mark eller bare sidde i haven. Uanset hvad er det rigtig rart med noget frisk luft og solstråler i ansigtet.

Gå en lang tur i skoven

Hvis I vil finde på noget spontant at lave sammen, er det altid hyggeligt at gå en tur. Det kan I nemlig gøre alle vegne. I kan f.eks. tage i skoven. Hvis I vil gøre jeres gåtur lidt sjovere, kan I forsøge at tage nogle flotte billeder af skoven på jeres tur.