Business

Hvordan finder man det bedste og billigste mobilselskab? Det kan vi hjælpe dig med!

Virksomhed

Mobilselskabet.dk

Webside

https://mobilselskabet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. juni

Bedste og billigste mobilselskab i Danmark

I Danmark har der siden midten af 1990’erne været mange forskellige mobilselskaber. Konkurrencen har været og er stadig benhård. Det giver forbrugeren store fordele i form af gode, fleksible vilkår og ikke mindst lave priser.

Det kan være lidt af en jungle at skulle finde det rigtige mobilselskab. Hvordan er dækningen? Er der binding og gebyrer? Er kundeservicen god? Kort sagt; hvad får jeg for mine penge?

Markedet for mobilselskaber

Der findes et hav af teleselskaber i Danmark. Dog er langt de fleste ejet af et moder-teleselskab. Der findes som udgangspunkt fire moderteleselskaber i Danmark – der findes dog også en længere række uafhængige teleselskaber i landet. Disse er ikke ejet eller tilhører nogle af de øvrige mobilselskaber i Danmark. Dog kan de have samarbejder med de teleselskaber, der blandt andet ejer mobilnettet i Danmark, så de på den måde kan tilbyde mobildata til deres kunder.

For at et mobilselskab skal være en god forretning, kræver det rigtig mange kunder, for selskaberne tjener nemlig ikke ret mange penge pr. kunde. Det er en af grundene til, at en hel del mobilselskaber har drejet nøglen om de sidste 20 år. Konkurrencen er simpelthen så hård, at kun de største selskaber har de nødvendige økonomiske muskler for at klare sig i kampen om kunderne, der i stigende grad skifter mobilselskab for at få mere skræddersyede abonnementer til lavere priser.

Den høje konkurrence er til din fordel

De mange nye udfordrer der tager kampen op mod de etablerede kræfter på markedet for mobilabonnementer. Denne hårde konkurrence er med til at sikre dig det billigst mulige mobilabonnement.

I et forsøg på at vinde mobilkunder har flere selskaber de seneste år trådt ind på det i forvejen konkurrenceprægede marked for mobiltelefoner og mobilabonnementer. Konkurrencen går på at blive det bedste og billigste mobilselskab i Danmark. Denne udvikling sker i en periode, hvor forbrugerbehovene er meget skiftende og varierende – det kan være svært at skille sig ud for mængden som selskab, hvis man samtidig konstant skal tilpasse sig danskernes adfærdsmønster når det kommer til mobilen. Nogle forsøger sig med ekstremt billige abonnementer, mens andre har ladet sig inspirerer af multipakker der inkluderer underholdning, streaming-tjenester og flere samlepakke-løsninger.

De største udbydere på det danske marked

De tilbageværende store mobilselskaber forsøger at have noget for enhver smag ved at have flere forskellige selskaber under sig. I Danmark er der fire altdominerende selskaber, der har en masse forskellige brands under sig. TDC Group er den største spiller på markedet og sælger mobilabonnementer til danskerne gennem YouSee, Fulrate og Telmore. Den norske telegigant Telenor er på det danske marked under samme navn og ejer desuden et af de ældste internetbaserede mobilselskaber i Danmark, CBB Mobil. Hos selskabet H13G Danmark kan man købe mobiler og abonnementer hos mobilselskabet 3 eller lavprislillebroren Oister og det mindre kendte Zenji. Svenske Telia tilbyder bl.a. mobiltelefoner og mobilabonnementer under eget navn. Derudover ejer man mobilselskabet Callme.