Business

Læs med her, hvis du overvejer en boligrenovering, og ikke helt ved, hvordan du skal gribe projektet an.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 31. januar

7 geniale tips til din kommende boligrenovering

Det kan være meget omfattende og en lang proces, hvis du skal påbegynde en renovering af dit hjem.

Tag en snak med Dansk Tagbyg, hvis du har brug for professionel hjælp.

1. Planlæg i god tid

Hvis du planlægger i god, så har du styr på, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske i byggeprojektet. Vil du gerne bygge om til foråret, bør du allerede nu begynde at indhente tilbud og finde ud af, præcis hvad du vil have renoveret, ændret eller bygget til.

2. Hav styr på budgettet

Ved at have styr på budgettet, ender du ikke med at renovere en masse ting, som du egentlig ikke har råd til. Tænk over, at der let kan ske uforudsete ting i et byggeprojekt, så hav gerne lidt penge sat til side til det.

3. Planlæg, hvor meget du selv kan lave

Ved at at have planlægningen i orden, ved du hvor mange penge, du skal bruge på håndværkere samt hvor meget tid, du skal sætte af til det, du selv vil lave. Tænk på, at det med stor sandsynlighed tager længere tid, end du tror, så sæt derfor gerne ekstra god tid af.

4. Indhent flere forskellige byggetilbud

Det er en god ide ikke blot at vælge det første tilbud, som måske ender med at blive det dyreste. Sammenlign priser fra forskellige entreprenører og forsøg at forhandle om priserne.

5. Vælg de rette materialer

De rette materialer medfører, at du får det helt rette hjem til dine behov. Skal det være æstetisk eller praktisk? Kan og vil du selv vedligeholde ofte, eller skal materialerne være stort set vedligeholdelsesfri?

6. Tag ét rum af gangen

Ved at vælge blot ét rum af gangen at renovere i, har du også et sted at opbevare dine ting og bo, når håndværkerne eksempelvis er i gang med den helt store renovering af soveværelset.

7. Vær opmærksom på, at din hverdagsrytme kan blive forstyrret

Hverdagsrytmen kan blive forstyrret, og så får du eksempelvis ikke får samme ro i hjemmet, som du plejer. Det vil støve, svine og larme under byggeprojektet, og det kan godt påvirke dagsrytmen.