Business

Ofte kræver det en stor indsats at spare småbeløb, så hvis du gerne vil spare penge, er det måske på tide at kigge på dine faste udgifter.

Virksomhed

Sparvinduer

Adresse

Kratholmvej 27, 5260 Odense S

Telefon

70 20 18 87

E-mail

sparvinduer@sparvinduer.dk

Webside

https://www.sparvinduer.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 17. januar

3 tips der sikrer dig besparelser på dine faste udgifter

Vi vil alle gerne have vores penge til at strække så langt som muligt, men det kan være hårdt arbejde at skulle spare penge i hverdagen.

De fleste fast udgifter betales månedsvis, kvartalsvis eller årligt, så med andre ord er der tale om regelmæssige udgifter. Dette betyder dog også, at du kan nye godt af de løbende besparelser, hvis det lykkedes dig at reducere en fast omkostning.

Det kræver måske en lille indsats at spare penge på en fast post, men til gengæld behøver du sjældent gøre en indsats, når først besparelsen er hjemme. Herunder har vi samlet 3 forskellige tips, som kan hjælpe dig til at spare penge på dine faste udgifter. Vi kan ikke garantere, at alle rådene er relevante for dig, men der er stor sandsynlighed for, at du stadig kan få hjælp til at finde besparelser.

Drop de unødvendige tv-kanaler

Mange af os har tv-kanaler, som vi ikke bruger. For mange er det bare en gammel vane at vælge en tv-pakke, og mange husstande har haft den samme tv-pakke i mange år. Før i tiden var der ikke nødvendigvis et alternativ til tv-pakkerne, men i dag har du andre muligheder.

Mange husstande kan spare penge ved at vælge en tv-pakke, hvor de selv har mulighed for at vælge kanalerne i pakken. Et endnu billigere alternativ kan dog også være at skifte til en streamingtjeneste. Disse abonnementer kører på månedsbasis, så du har mulighed for at bestille og afbestille de forskellige streamingtjenester efter behov.

Der er ingen tvivl om, at streamingtjenester er fremtiden fremfor tv-kanaler, så måske er det på tide at droppe kanalerne og spare penge i samme omgang.

Tjek dine forsikringer

Forsikringer er bestemt ikke ét af livets mest interessante spørgsmål, men de udgør med stor sandsynlighed en relativt stor andel af dine faste udgifter. Langt de fleste kan spare penge, hvis de kigger deres forsikringer efter i sømmene, og du kan for eksempel se frem til at spare penge, hvis du samler dine forsikringer hos det samme selskab.

Når du gennemgår dine forsikringer, er det også en god idé at undersøge, om dine forsikringer indeholder funktioner, som du ikke har brug for. Du kan ofte spare penge ved at skifte til en mindre omfattende forsikring.

Tip: Mange tilkøber en forsikring, når de køber elektronik, men du kan ofte spare penge ved i stedet at tilkøbe en elektronikforsikring til din indboforsikring.

Forbedr energiregnskabet i din bolig

Varmeregningen kan nemt være høj, hvis du bor i et stort eller et gammelt hus. Derudover bliver varmeregningen naturligvis bare højere, hvis din bolig opvarmes med el-radiatorer, men heldigvis har de fleste husstande i dag fjernvarme.

Du kan spare rigtig mange penge på din varmeregning ved at være omhyggelig med opvarmningen af din bolig. Du bør blandt andet sørge for at opvarme alle husets rum, og derudover bør alle radiatorer i et rum også være indstillet til den samme temperatur. Det kan dog være en hel videnskab at indstille husets radiatorer på optimal vis, så du kan overveje at søge flere råd på dette område, hvis du mistænker, at du ikke får opvarmet dit hus på den bedste måde.

Dine vinduer og døre har også stor betydning for størrelsen på dine varmeregning, så det kan være en god idé at udskifte dem, hvis din varmeregning er høj. Du skal være forberedt på at investere lidt penge i nye vinduer – også selvom du søger online, for her køber du billigst nyt vindue og dør. Du skal dog huske på, at investeringen kommer til at forbedre værdien af din bolig, og denne værdiforøgelse vil ofte være større end prisen på de nye vinduer.