Business

Fiskeolie – hvad er det for noget pjat? Jeg har allerede helt styr på mit indtag af protein, kulhydrat og fedt – hvorfor skal det nu gøres endnu mere besværligt? Bare rolig, der er flere gode grunde.

Virksomhed

BodyLab

Telefon

96 525 525

E-mail

kundeservice@bodylab.dk

Webside

https://www.bodylab.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 20. juni

3 gode grunde til at tage fiskeolie

Fisk er en af de mest almindelige kilder til omega-3 fedtsyrer, som vores krop har behov for. Problemet med fisk er dog, at det kan være svært at få det nødvendige indtag kun ved at spise fisk. Derfor er det oplagt at supplere omega-3 op med fiskeolie.

Fiskeolie kommer i små kapsler, som er lette at sluge, og opløses hurtigt i maven, hvorefter fiskeolien kommer rundt i systemet. Omega-3 fungerer som byggesten for alle celler i kroppen. Fiskeolie kan købes hos www.bodylab.dk.

Hjælper med at bygge nye muskler

Fiskeolie hjælper med at sænke mængden af kortisol, som er et stresshormon i kroppen. Har du et højt niveau af kortisol i kroppen, vil det føre til en kædereaktion af konsekvenser for din krop. Dermed har kroppen svært ved at holde fokus på flere forskellige, vigtige funktioner, såsom muskelbevaring og at omdanne protein til muskler.

Når kortisolniveauet sænkes, kan kroppen igen begynde at holde fokus på at få sendt proteinerne ud i musklerne, så de derved ikke går tabt. Musklerne vil også opbygges hurtigere, da vigtige næringsstoffer kommer hurtigere ud i kroppen.

Styrker immunforsvaret og er antiinflammatorisk

Fiskeolie benyttes ofte som behandlingsform mod led- og blodsygdomme. Omega-3 er nemlig rig på ingredienser, som hjælper med at bekæmpe betændelse og irritation, og er altså dermed god til at hjælpe mod eksempelvis gigt. Der er også antiinflammatoriske egenskaber i fiskeolien, hvilket hjælper på et vægttab ved hyppig indtagelse. Fiskeolie er med til at sænke kortisolniveauet, og man mener, at kortisol har indvirkning på betændelse og irritation – derfor vil et fald i kortisolniveau også medføre et fald i inflammatoriske tilstande i kroppen.

Fedme producerer også en stor mængde kortisol. Kortisol er endvidere tæt forbundet med flere inflammatoriske tilstande, eksempelvis diabetes. Diabetes er heller ikke det eneste negative, som kortisol fører med sig – har man eksempelvis igennem længere tid et forhøjet kortisolniveau, kan det udvikle sig til stress, som endvidere kan udvikle sig til en depression. Dermed er fedme altså en stor negativ faktor indenfor din vægt, men også din livskvalitet, i forhold til mentalt velvære.

Fiskeolie sænker blodtrykket, og gavner hjertet

Ifølge Hjerteforeningen, som må regnes for at være en yderst pålidelig kilde, har fiskeolie en positiv virkning på hjertefunktionen. Fiskeolie gavner hjertet på 4 måder.

1: Det stabiliserer hjerterytmen, hvilket giver lavere risiko for hjerterytmeforstyrrelser.

2: Det udvider blodkarrene, hvilket får blodtrykket til at falde.

3: Blodet får sværere ved at klumpe sammen, hvilket er effektiv forebyggelse mod blodpropper.

4: Modvirker betændelse i blodkar, hvilket modvirker åreforkalkning.