Inden coronatiden foregik yogatræning normalt i centre, men de i seneste uger har mange, hver for sig, fortsat yogaøvelserne hjemme i stuen eller på terrassen.

I takt med restriktionerne slækkes, begynder udøverne spontant at finde sammen i mindre grupper, således også i Sæby.

Når Fitness World på Aalborgvej ikke er lukket, er Michael Mogensbæk instruktør på centret. Men når vejret indbyder til det, inviterer han via facebook op til 10 personer til kvit og frit at deltage i hans træninger i Nellemanns Have.

-Haven er en utrolig dejlig arena at få lov at dyrke yoga i. Her er god plads og smukke omgivelser der hjælper én til at finde den indre ro og fordybelse, siger Michael Mogensbæk.

For at flere kan følge instruktionerne til yogaøvelserne og komme ned i de rigtige stillinger koblet sammen med den rette underlægningsmusik, bliver hver træningslektion, på cirka 1 time, streamet på Facebook-siden ”YogaTube Sæby”, hvor Michael også lægger videoer med gratis yoga-inspiration op.

Yoga er blevet mere og mere populært de seneste par år. Det er en sund og nem måde at træne uden alt for meget udstyr og tunge byrder.

Yoga er med til at styrke dine muskler og opbygge en fleksibel krop. Som det er med så meget andet, er der utallige måder, hvorpå du kan dyrke yoga. Der er forskellige yogaarter og øvelser, alt efter om du er nybegynder eller mere trænet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...