Sol og Strand Feriehusudlejning A/S overdrager domænet til Turisthus Nord

SKAGEN: Sol og Strand Feriehusudlejning købte i 2001 domænet ”visitskagen.dk” ud fra et ønske om at benytte siden til at fortælle om ferieoplevelser i området.

- Vi købte domænet visitskagen.dk, og i øvrigt en række tilsvarende domænenavne ud fra en strategisk beslutning om at give feriegæster så gode muligheder som muligt for at vælge Danmark som ferieland ved at bruge siden til at beskrive hver enkelt destination, forklarer administrerende direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, Per Dam.

Men nu skal domænet hjem til Skagen - til glæde for alle parter, fastslår han.

- Vi ønsker at give de feriegæster, der besøger Skagen det optimale udgangspunkt for at få de bedste ferieoplevelser. Derfor vælger vi at overdrage visitskagen.dk til sit rette element – nemlig Turisthus Nord, der har turistinformation som kerneopgave, siger Per Dam.

Direktør hos Turisthus Nord, René Zeeberg, ser frem til, at han og medarbejderne nu får overdraget visitskagen.dk.

- Det har længe været et stort ønske fra vores side, så jeg er glad for, at Sol og Strand vil overdrage visitskagen.dk til os.

- De fleste forbinder visit-domænerne med destinationens officielle turistorganisation, og med overdragelsen af domænenavnet kan vi nu i endnu højere grad informere feriegæsterne om de unikke muligheder, destinationen byder på, siger han.

Også bureauchef hos Sol og Strands lokalbureau i Skagen, Jakob Risager Gravgaard, glæder sig over beslutningen.

- Det er glædeligt, at vi på den måde kan hjælpe hinanden. Vi er kollegaer, og vi har det samme mål for øje – nemlig at få gæster til Skagen og give dem en uforglemmelig ferie, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...