SKAGEN: Fra 27. august til 8. september er der mulighed for at opleve udstillingen ”Vildveje” i Galleri Molevit i Skagen.

Her vil man kunne opleve værker af Bettina Hesselhof, Michael Sasserson, Lene Vidding og Tine Lindvig. De fire kunstnere er karakteriseret ved et præcist udtryk og en klar retning, i et idérigt visuelt univers, der bliver bragt til live gennem hver enkelts håndværksmæssige styrke. Man kan se, hvad værkerne forestiller, men ikke nødvendigvis, hvad de handler om. Ved første blik i hvert fald. For under den smukke overflade, gemmer der sig ofte andre fortællinger – hemmelige stier bort fra den slagne vej, noget, der stritter, et nysgerrigt blik på verden og på os mennesker og ikke mindst humor og en ubændig vilje til liv!

OM KUNSTNERNE

Bettina Hesselhof: Billedskaber, bronzeskulptør og smykkemager. Hendes fortolkninger af naturen og menneskelige træk er ofte ekspressive og dramatiske, indimellem grænsende til abstrakte, men gerne med små pudsigheder, så det hele ikke bliver for højtideligt. B. H. bevæger sig i grænselandet imellem figurativt og abstrakt og træder ubesværet fra den ene til den anden side, mens hun formår at bevare sin signatur.

Lene Vidding: Udforsker temaet Redivivus – genfødsel og det store kredsløb.

L. V. bruger naturens materialer til at skabe små, skrøbelige værker, der omkranses af glasmontrer. Ved første blik så fint og dekorativt, men kommer man tættere på, opdager man en både smuk og anderledes grum fortælling om liv, død og ikke mindst genfødsel.

Michael Sasserson: Uddannet smed, pædagog og har gået på Kunstskole i 6 år.

M. S. er med egne ord ”klimatosse og mytologisk afsporet”, hvilket tydeligt kommer til udtryk i hans skulpturer i bronze, træ og fedtsten, hvor han levende formidler vores danske og nordiske kulturarv.

Tine Lindvig: Figurativ billedkunstner, der udfolder sig inden for den nye isme ”humorisme” med vægt på det sære, det skæve og den sorte humor. Hendes selvironiske og ofte farverige malerier fremstår som umiddelbart tilgængelige og underholdende. De efterfølgende indtryk hos beskueren er dog ofte dybere og giver anledning til individuelle refleksioner.

Fernisering: Tirsdag d. 27. august kl. 14-17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...