Sportsmaster er en af de første butikker, der er berørt af gågaderenoveringen

Der graves og pumpes i gågaden fra Tordenskjoldsgade og sydpå. Sportsmaster er en af de butikker, der først har mærket påvirkningerne fra gravearbejdet.

Her den første uge har vi ikke mærket noget negativt og kunderne har været meget positive. Vi er selvfølgelig også lidt heldige, at vi ligger på hjørnet, så der stadig er rimelig adgang fortæller Per Rasmussen, der er butikschef.

I 2019 var vi igennem en større renovering p.g.a en vandskade i bygningen, og nu har vi fået butikken helt på plads. Så er det selvfølgelig ærgerligt, at der nu skal graves udenfor, men vi glæder os til at se resultatet når det er færdigt, og så må butikkerne prøve at holde sammen og arrangere nogle sjove aktiviteter, der kan lokke folk i gaden.

Vi er spændt på hvordan gaden ser ud i påsken, når byen får besøg af 5000 håndboldspillere til Rødspætte Cup. Vi holder ekstra åbent torsdag og fredag, og håber da på lige så god handel som sidste år.

Og det er vigtigt at vi får frederikshavnerne til at forstå, at der stadig kan handles og at det nu er ekstra vigtigt, at de bakker de lokale butikker op siger Per Rasmussen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...