SKAGEN: Torna a Surriento – ”Solen skinner det er sommer” sang Jens-Christian Wandt, akkompagneret af Niklas Walentin og Alexander McKenzie, ved Den Tilsandede Kirke som dannede de perfekte rammer for Verdensballetten, hvor vejret absolut har stor betydning, for ballerinaer på tå under den danske sommerhimmel.

Jens Christian Wandt der er initiativtager bag den imponerende turné, bød velkommen til en aften med tindrende ballet fra både det klassiske og mere moderne repertoire, arier og duetter fra operaens verden og musik for violin og klaver.

Musikerne der akkompagnerede dansere og solister på scenen var Niklas Walentin på violin og Alexander McKenzie ved klaveret.

Aftenens forestilling blev åbnet med en Pas de deux af Ashton/Rachmaninov, og blev danset af Yasmine Naghdi og Federico Bonelli fra The Royal Ballet of London.

Jens-Christian Wandt kunne meddele, at Steven McRae der er den kunstneriske leder af Verdensballetten og havde sammensat aftenens program, selv skulle have været med, men hans kone var højgravid, så derfor var han i London.

Aftenens program bød på det hele. Der var plads til grin og glimt i øjet, samtidig med, at man som publikum også oplevede at være benovet og fordybet i kunsten, der udfoldede sig lige for øjnene af én midt i de smukke omgivelser.

Verdensballetten der er for alle, kulturkendere eller nybegyndere, begejstrede endnu engang publikum, som kunne gå hjem med en stor kulturel oplevelse rigere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...