SKAGEN: Skagen Station bliver netop i disse dage omdannet til et fantastisk univers af unikt interiør.

Bag nyskabelsen står butikkerne The Old Garage fra Viborg, Le Renard og Freng Brocante fra Aalborg, der er gået sammen om at åbne en stor fælles butik i Skagen.

Butikken holder åbent gennem hele sommeren.

The Old Garage møder op med deres helt unikke rå indretning af industrielt design og automobilia.

Og fra Aalborg kommer Le Renard og Freng Brocante med deres univers af fransk interiør og design.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise Skagen og alle sommerens gæster, hvad det er vi kan og hvordan man kan indrette sig med unikt interiør og skabe de flotteste personlige hjem, fortæller Stine Poulsen, The Old Garage.

- Vi elsker de gamle ting med sjæl, de ting der kan fortælle mange fantastiske historier. De giver ens hjem kant og sjæl.

- Vi er to meget forskellige butikker, men med samme passion, derfor bliver butikken i Skagen også helt vild, siger Mikkel Aagaard, Le Renard.

.- Vi finder selv alle vores varer og alle er valgt med hjertet, ligesom vores kunder vælger de ting de køber med deres hjerter. Vi har ikke ligegyldige ting.

Butikken åbner på fredag 29.maj kl. 10.

- I stedet for en stor åbningsfest den dag vi åbner, byder vi på et glas bobler og sørger selvfølgelig for at alle retningslinjer i forhold til covid19 bliver overholdt, siger Dennis Hansen, The Old Garage.

- Vi glæder os til at give den smukke ikoniske Skagen Stations bygning liv og sjæl. Samt til at vores universer af industrielt design, fine antikviteter, cool automobilia, fransk vintage og unikke fund, kan blive åbnet for alle de skønne mennesker i Skagen, siger Katerina Freng, Freng Brocante.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...