Open by Horror Night finder sted torsdag 18. oktober

SKAGEN: Så er det nu det sker i Skagen - uge 42 er her og dermed også Open by Horror Night, torsdag 18. oktober fra kl. 18.00 - 22.00 arrangeret af Skagen Handelsstands Forening.

Det er begyndt at rumstere på loftet på Restaurant Kokkenes med mærkelige uhyggelige lyde. Det er spøgelserne, vampyrerne, zombies, store modbydelige edderkopper, der på den måde annoncerer at de dukker op igen i Skagen denne specielle aften.

Det har altid været et tilløbsstykke med lang kø foran Kokkenes, for at komme op i spøgelsesslottet med et besøg i de uhyggelige gange, hvor de "levende" figurer og omgivelserne skaber en gyselig stemning.

Igen er det De Blå Spejdere - Lars Kruse Skagen gruppen, der har aftaler med de uhyggelige væsener. Det var også spejderne der lørdag 13. oktober hjalp børn med at lave græskarhoveder i gågaden.

Byens forretninger er denne aften pyntet op for at give den uhyggelige stemning i bybilledet og forretningerne har gode skræmmende tilbud på varer denne horror aften. Udenfor forretningerne har handelsstandsforeningen sørget for at der står græskar, som børn fra privatskolen har fremstillet.

Udenfor ved Kokkenes byder handelsstandsforeningen på smagfulde blodige varme gratis pandekager til børnene.

Skulle I få øje på et mærkeligt væsen der sniger sig rundt i gågaden, så pas på - væsenet kan godt li´ at gi´ børn en gyselig forskrækkelse - dog ikke børn der også er uhyggelig.

Alt i alt - der er lagt op til en festlig uhyggelig aften i Skagen for både store og små væsener med skræmmende tilbud til hele familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...