SeniorBio har fire film på programmet fra januar til april

SKAGEN: Det er nærmest en tradition, at man kommer ud og opleve andre lande og andre kulturer i de film, der vises i Skagen Bio’s SeniorBio, og sådan bliver det også i første halvdel af 2019.

SeniorBio har fire film på programmet fra januar til april, og geografisk set begynder man i Italien.

I januar vises den italienske film Cinema Paradiso. Filmen er fra 1988, og den var dengang en af de store vindere på filmfestivalerne. det blev blandt mange andre også til en Oscar.

Filmen vises nu i en ny restaureret version.

I februar drager SeniorBio til 1920’ernes Australien. Det er i filmen Sweet Country som handler om raceproblemerne mellem den oprindelige befolkning og nybyggerne fra primært Storbritannien.

I marts drager biografen til nutidens Japan med filmen Shoplifters, og i april gælder det modeverdenen i 1950’ernes London. Filmen Den skjulte Tråd handlere om en excentrisk ung modeskaber som i filmens begyndelse er ungkarl. På rollelisten er imidlertid også en ung viljestærk kvinde, som har et godt øje til modeskaberen.

Filmene i SeniorBio vises tre gange, og det er som regel for en fyldt – eller næsten fyldt – biografsal.

De tre film, der blev vist i efteråret i år blev således set af henholdsvis 169, 171 og 177.

Billetterne til Senior Bio kan købes eller reserveres via biografens hjemmeside cirka tre uger inden filmene vises, og som tidligere er der en let frokostanretning på Jakobs Café med i billetprisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...