Indkalder til informationsmøde mandag 24.februar

Elsker du Skagen, at møde nye spændende mennesker og at være med i nye spændende events? Hvis du kan sige ja til alle tre ting, så sæt kryds i kalenderen og mød op til Turisthus Nords kommende informationsmøde om et nyt frivillighedskorps i Skagen:

Mandag den 24. februar kl. 16.00-19.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter.

På mødet vil turistforeningen fortælle om sine visioner og tanker bag et nyt frivillighedskorps, og du kan også møde nogle ildsjæle fra ”ReThinkers” i Aarhus. De vil fortælle, hvordan de har etableret et lignende frivillighedskorps, der bruges til at løfte mange forskellige opgaver i forbindelse med større og mindre arrangementer, som både favner de lokale og byens turister.

Idéen til at etablere et frivillighedskorps i Skagen fik turistforeningen netop i forbindelse med et inspirationsbesøg i Aarhus. René Zeeberg, direktør hos Turisthus Nord fortæller:

- I Aarhus har man med stor succes fået etableret frivillighedskorpset ReThinkers, som har mange forskellige frivillige fra hele byen i alle aldre. Som frivillig kan man selv bestemme, hvor meget man vil stille sig til rådighed, og opgaverne kan være alt muligt fra at være velkomstvært for turister, parkeringsvagt eller billettør til store koncerter osv. Vores store ønske er, at vi med etableringen at et nyt dynamisk frivillighedskorps i Skagen i langt højere grad vil kunne realisere flere aktiviteter og events året rundt til gavn for Skagboerne og vores mange turister. Og så må vi ikke glemme, at det også skal være hyggeligt og sjovt. Som frivillig møder man en masse spændende mennesker samtidig med at man får nogle fantastiske oplevelser. Vi håber i hvert fald at vi kan få inspireret en masse til at være med.

Det er ganske uforpligtende at deltage i mødet, og turistforeningen er vært ved en sandwich samt kaffe og te.

Af hensyn til forplejning må du meget gerne tilmelde dig per mail til Annette Jørgensen på aj@turisthusnord.dk

Vel mødt og tag gerne nogle venner eller kolleger med!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...