Lions Club Skagen, gjorde det endnu engang muligt for såvel fastboende på hel- og deltid som gæster at være fiskeopkøber for en dag. Det skete fredag.

Lions Club og Skagen Fiskeriforenings Hjælpefond havde i fællesskab opfordret alle turister og skagboer til at møde op i auktionshallen og byde på de grydeklare fisk - og samtidig støtte en god sag.

Rigtig mange havde fulgt den opfordring, hvor man også kunne opleve auktionsmester Edvin Jensen, der med mange års erfaring ved Skagens Fiskeauktion, styrede auktionen, og registrerede den mindste bevægelse fra gæsterne, som kunne betyde et bud og, at de således havde købt en havtaske eller en pose krabbekløer.

200 bud, som er de pakker med fisk der bliver udbudt på auktionen kaldes, startede alle ved 100 kr. og bud på mindst 10 kr. Der var havtasker, lyssej, krabbekløer, rejer og mange andre fisk og skaldyr. Konserves var der også, som her i Skagen betyder fisk eller skaldyr, der forarbejdet på en eller anden måde og lagt i emballage.

Køberne kunne se varen i eftersyn fra middag, hvor der også blev åbnet for salg af silde og laksedogs og lækre fiskefrikadeller.

Arrangørerne håber på et overskud i omegnen af 40.000 kr., der kommer til at gå til humanitært arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...