Skagen, Sæby og Frederikshavn stormer frem som turistmål og passerer en magisk grænse, viser ny analyse

FREDERIKSHAVN: Det ser ud til, at turisterne elsker Skagen, Sæby og Frederikshavn. Og det udløser rekord i den omsætning som turismen står for.

For første gang nogensinde har turisterne således brugt over tre milliarder kroner i kommunen - en stigning på 50 procent siden sidste opgørelse i 2014. Det viser nye tal fra VisitDenmark.

René Zeeberg, der er administrerende direktør i Turisthus Nord, måtte knibe sig i armen, da nyheden om rekorden i turismeomsætning tikkede ind på en e-mail fra VisitDenmark.

Det oplyser Turisthus Nord i en pressemeddelelse.

- At vi for første gang har passeret tre milliarder kroner i turismeomsætning er en nyhed, som jeg på vegne af turisterhvervet i Frederikshavn Kommune er meget stolt af. Det understreger, at alle i vores erhvervsliv - lige fra ishuset til museet, hotellet og campingpladsen - er i særklasse, når det gælder om at give vores gæster en varm velkomst og tilbyde dem oplevelser ud over det sædvanlige, så de får lyst til at vende tilbage igen og igen, siger René Zeeberg.

Men der er da ikke kommet 50 procent flere turister i gaderne siden 2014, vil nogle sikkert indvende, og det er heller ikke tilfældet.

Det kan du læse forklaringen på her:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...