NILLES Rejser øger garantien

KOMMUNEN: Vi elsker at rejse, men i øjeblikket er de fleste af os dog betænkelige ved at booke drømmeferien.

Det skyldes i høj grad corona, som har skabt en øget efterspørgsel på sikkerhed og tryghed blandt rejselystne danskere.

Hos den nordjyske rejsearrangør NILLES Rejser forsøger man nu at imødekomme den stigende tendens ved at indføre en særlig tryghedsgaranti, der sikrer en øget forbrugerbeskyttelse.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder en ekstraordinær tryghedsgaranti, når de bestiller rejser med afrejse i 2021.

- Den nye service giver en unik mulighed for at reservere en rejse uden risiko for at miste pengene, hvis man får behov for at afbestille igen.

- Man kan nemlig kvit og frit ombestemme sig, uanset om verdenssituationen ændrer sig, hvis man føler sig utryg ved at rejse eller noget helt tredje, fortæller direktør for NILLES Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen, og fortsætter:

- Så vil man gerne bestille drømmerejsen til foråret eller sommerferien næste år, kan man roligt gøre det – dét er, hvad vi mener med Tryghedsgaranti.

Selvom rejseaktiviteten i rejsebranchen de seneste måneder har været begrænset, har man haft rygende travlt hos NILLES Rejser i Dybvad.

Den nordjyske rejsearrangør har blandt andet tilrettelagt en række helt nye rejseoplevelser i 2021, lanceret ny hjemmeside og forberedt et nyt inspirationskatalog, som kommer på gaden i denne uge.

- Selv om vi står i en speciel situation, tror vi på, at det bliver muligt at rejse igen i 2021.

- Mange af de gæster, som ikke kunne rejse i år, har allerede ombooket deres rejse til 2021.

- Det vidner om stor rejselyst.

- Derfor går vi også i luften med spritny rejseinspiration de kommende dage, som i kombination med vores nye tryghedsgaranti forhåbentlig kan give vores gæster mulighed for at holde liv i rejsedrømmene, lyder det fra Miriam B. Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...