Skagen Bio byder på søndag eftermiddag på dansk-amerikanere, nemlig figurerne i animationsfilmen Trolls på verdensturné.

Figurerne i den amerikanske animationsfilm har deres oprindelse på Gjøl, hvor Thomas Dam i 1930’erne skabte Gjøl-troldene.

Trolls skal i den nye film på deres første verdensturné.

Det bliver et eventyr uden lige og som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: Der er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt udover kloden.

Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken til trods for, at de spiller hver deres genre?

Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs?

I hvert fald er deres verden ved at blive meget større og en hel del højere.

Filmen har original musik af Justin Timberlake, som også vandt en Oscar-nominering for sin Trolls-sang Can’t Stop The Feeling i 2016.

Tøseaften

Tirsdag aften i næste uge, 18. august, er der Tøseaften i biografen. Det er med et romantisk drama, I still Believe.

Filmens overordnede tema er - en kærlighed kan forandre et liv. Et liv kan forandre verden.

I still Believe er en inspirerende og uforglemmelig kærlighedshistorie baseret på den virkelige historie om den Grammy-nominerede musikstjerne Jeremy Camp.

Det musiske drama følger den unge Camp’s rejse med tab og kærlighed, og beviser at der – midt i al elendighed – altid kan findes håb og mirakler.

I hovedrollen ses newzealandske KJ Apa, som siden 2017 har kunne opleves i rollen som Archie Andrews i den populære amerikanske dramaserie ”Riverdale”.

Britt Robertson

Fransk komedie

Onsdag aften, 19. august, er der premiere på en fransk komedie – Familiefesten.

- I dag er det min fødselsdag og jeg vil kun tale om gode ting – det er alt, hvad Andrea ønsker sig til sin 70 års fødselsdagsfest for familien, men sådan går det dog ikke.

Uventet vender Andreas utilregnelige datter, Claire, der har været forsvundet i tre år, nemlig hjem og forstyrrer både festlighederne og familiefreden. For det er hverken af sentimentale eller familiære årsager, at hun aflægger visit – nej, Claire er derimod kommet for at få de penge, hun mener, at familien skylder hende, og inden længe bryder uvejret løs mellem familiemedlemmerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...