De ansatte på Træningscenteret i Skagen havde indstillet Merete Nielsen

SKAGEN: De ansatte på Træningscenteret i Skagen havde indstillet træningsassistent Merete Nielsen til september måneds trivselspris og hold da op, sikke en glæde denne indstilling skabte.

Karina og Lilly fra trivselsgruppen kom på besøg og overraskede Merete midt i et møde. Merete udbrød: Nej det kan da ikke passe - men det gjorde det.

Merete var af sine kollegaer indstillet med disse ord:

- Vi har virkelig meget positivt at sige om vores kollega Merete og vil gerne indstille hende til trivselsprisen. Her er nogle af de ting, som vi synes gør, at netop hun skal have et ekstra klap på skulderen.

Hun yder sit fulde hver dag og løser alle opgaver med et stort engagement og gåpåmod. Hun sørger for at dagen på Træningscentret kører på skinner og sørger for at vi alle (borgere og kollegaer) føler os velkomne.

Man kan sige, at Merete er limen, der får det hele til at hænge sammen for os alle i hverdagen og vi kan virkelig mærke når hun har ferie.

Merete har en særlig evne til at kunne snakke med alle mennesker og være tilstede så de åbner op. Hun er varm og åbenhjertet og lader sig ikke slå ud.

Trods en turbulent tid med afskedigelser, omrokeringer og store forandringer på Sundhedscenter og Træningscenter favner hun alle. Hun har fået nye arbejdsområder i den proces og går ind i den nye rolle med åbent sind og gå på mod. Vi er helt sikre på, at hun kommer til at varetage opgaverne på bedste vis.

Det er ikke kun på arbejde og hjemme at Merete hjælper andre. For udover at tage sig af sin egen familie med mand og tre børn, har hun overskud til at arbejde frivilligt på ungdomsskolen i Ålbæk og hjælpe unge mennesker, som har det svært.

Merete er virkelig et ja-menneske, som får løst opgaverne uanset karakter og altid med smil og venlighed. Hun bør derfor indstilles til prisen, da hun gør at vores arbejdsplads er et dejligt sted at være, og hele hendes væsen og arbejdsmoral smitter af på os alle.

Der blev efter overrækkelsen uddelt knus og sagt tak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...