Skagen Bio præsenterer i næste uge to nye komedier.

Tirsdag aften, 29. oktober, er der premiere på den engelske dramatiske komedie Blinded by the Light.

Handlingen i filmen foregår i 1987 i Storbritannien, et land der til trods for sine problemer, formår at holde livet i gang med stort hår og farverigt tøj.

Midt i tidens oprør omkring race og økonomi skriver Javed, en britisk teenager med pakistansk baggrund, poesi som et middel til at flygte fra byens intolerance og sin traditionelle fars stærke holdninger.

Men da en klassekammerat introducerer ham for musikken af ”The Boss”- Bruce Springsteen - giver sangene ham mod til at snakke med pigen, han er vild med. Og med kassettebåndet i sin walkman, kan han nu endelig finde de helt rigtige ord.

Filmen er en historie om en teenager, der lærer at leve livet, forstå sin familie og finde sin egen stemme gennem Bruce Springsteens musik og tekster.

Dansk komedie

Torsdag aften er der premiere på den danske komedie Jagtsæson.

Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt.

Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...