Destinationscafeen gav viden om tilfredshedsundersøgelsen

SKAGEN: Tirsdag 3. september var 20 morgenfriske mødedeltagere med på destinationscafé hos DCU Camping Aalbæk. Der blev budt på frisk kaffe og rundstykker. Mødet var arrangeret af Turisthus Nord.

Turistdirektør René Zeeberg bød velkommen og indledte med at skitsere seneste nyt vedrørende det kommende destinationsselskab, samt hvor Turisthus Nord står i den videre proces i forhold til medlemmerne.

Herefter blev der orienteret om tilfredshedsanalysen, der lige er på trapperne, og selvom resultaterne endnu ikke er officielle ligger Skagen fortsat i toppen.

Aktivitetskalenderen Det Sker, som er nedlagt, kom René Zeeberg ind på.

Alle aktiviteter eller events, som medlemmerne har, skal lægges ind via Kultunaut systemet.

Her har der været nogen utilfredshed, og for at komme dette i møde, vil Turisthus Nord invitere til en ny række informationsmøder i den kommende tid.

Utilfredsheden ligger ikke alene hos arrangørerne.

Således mangler brugerne også den enkle tilgang til informationen om, hvad der sker i Skagen.

René Zeeberg orienterede om overnatningstallene for 1. halvår i Frederikshavn kommune, hvor der har været 4 procent vækst samlet set for alle segmenter.

Der er fortsat fremgang på alle nærmarkeder undtagen Sverige. Som supplement hertil, fortalte Rikke Gandrup på vegne af VisitNordjylland, at man også ser fin fremgang i hele regionen i samme periode.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...