Kom og mød nye og spændene udfordringer i Skagen Egnsspilforening

SKAGEN: Skagen Egnsspilforeningen holder sit årsmøde søndag 17. marts klokken 12.30 i foreningslokalerne på Kappelborg.

Alle, der har interesse, energi og lyst til at deltage i spillet er velkomne, både de gamle prøvede egnsspillere, såvel som nye uprøvede.

- Alle - børn som voksne - er faktisk meget velkomne til at møde frem og opleve, hvad det hele går ud på. Årets stykke vil blive gennemgået og der orienteres om spilletider og prøveforløb. Tag din kalender med. Kom og mød nye og spændene udfordringer i Skagen Egnsspilforening, hvor noget af det gode er, at hele familien kan være med, lyder det.

Endnu en gang har Sten Kaalø i samarbejde med Skagen Egnsspilforening skrevet et egnsspil.

Dette års spil hedder ”Tilbage til Paradiset” og tager udgangspunkt blandt andet i konflikten i Skagen vedrørende tanken om et badehotel beliggende nær landingspladsen for smuglergods på stranden.

De moderne tider med jernbane, der bringer turister til byen. De fremmede drenge der kaster kærlige blikke på skawske tøser og får tæsk.

Og krigens skygger, der også lægger sig over Skagen. Alt dette og meget mere vil fremtidige tilskuere til egnsspillet få at se, løbende kommenteret af svallerkoner og -mænd, når festen slippes løs på bakken mellem tilrejsende kunstnere.

Stykket er kommet i stand i samarbejde med Kystmuseet Skagen og stykkets transformering - fra bogstaver på papir til levende mennesker i naturen - er lagt i hænderne på den kyndige instruktør Mads-Peter Neumann.

Allerede nu ved vi, at Egnsspillet har premiere lørdag den 3. august og spiller den 4. 10. 11. 17. og 18. august. Alle dage kl. 16.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...