En flot stille sommeraften, på idylliske Aalbæk Havn, med solen fremme. Terrassen ved Aalbæk Bådelaug var gjort klar af frivillige til den sidste hyggeaften for i år med grill-selv og musikalske toner fra spillemanden Peter Sørensen.

Det har bådelauget stået for, med 4 torsdags arrangementer på terrassen ved klubhuset. Enten kunne man sidde overdækket eller i det fri, med flot udsigt til havnen og lystbådene. Skulle der blive dårligt vejr, er der klubhuset man kunne søge ind i.

Henover sommeren har bådelauget haft 12 til 14 frivillige hjælpere i gang om torsdagen med at servicerer gæsterne, som har været lokale, sejlere, campister og turister fra nær og fjern. Desuden har beboerne i plejeboligerne i Aalbæk holdt traditionen ved lige, og hygget sig en aften på terrassen.

Det har været godt besøgt og vejret har vist sig fra den pæne side. Peter Sørensen har spillet og sunget under spisningen og efter et par timer er syng-med-hæfterne kommet frem. Om du var nordmand, svensker, tysker eller andet sted fra, er der blevet sunget med på bl.a. Fisker Thomas sange. Syng med bliver altid afsluttet med ”Skuld gammel venskab rejn forgo”, stående med hinanden i hånden.

- Det er hyggeligt og der er en god stemning her, sagde Mona og Per Hausager fra Tversted, som var kommet sejlende hertil fra Frederikshavn for at være med den sidste aften. Man møder andre glade gæster og vi føler at vi altid er velkommen, fortalte parret.

Bestyrelsen og hjælperne fra bådelauget har været glade for torsdagsarrangementerne og fortæller at terrassen også har været i brug på andre dage hele sommeren, hvor gæstesejlerene eller andre, har været flittige til at bruge faciliteterne og brugt grill og hygget sig med en flot panorama-udsigt ud over havnen.

Aalbæk Bådelaug fortæller at de har et godt samarbejde med havnens øvrige brugere og glæder sig over den aktivitet, der er kommet på havnen. Desuden vil de gerne, hvis nogle skulle få lyst til en sejltur, så har de onsdagssejllads, hvor de mødes kl. 17. Her kan man komme med på en sejltur. Man kan låne redningsveste på havnen. Bådelauget opfordrer i den forbindelse, at når børn leger på havnen, vil det være en god idé at tage en redningsvest på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...