Filmen har premiere torsdag aften 21. marts

SKAGEN: Efter en uges tid uden film i biografen er Skagen Bio igen klar i næste uge, og det er med en ny dansk animationsfilm, som skuespilleren Anders Matthesen står bag – Ternet Ninja.

Filmen har premiere torsdag aften 21. marts, og den vises igen søndag eftermiddag 24. marts og tirsdag aften 26. marts.

Filmen har siden Danmarkspremieren vakt begejstring hos både biografgængerne og hos anmelderne.

Hovedpersonen er Aske. Han går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8.

Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus.

En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke.

Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand. Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø.

Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag.

Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer.

Aske afgiver forinden et højtideligt løfte om at gengælde tjenesten og hjælpe Ternet Ninja med sin mission uden dog at ane hvad missionen går ud på, og det er et løfte som Ternet Ninja, har i sinde at holde Aske fast på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...